Σε επτά ανήλικους έστελνε γυμνές φωτογραφίες ο Βολιώτης φροντιστής

Φωτογραφία αρχείου
Όπως προκύπτει από τις καταθέσεις στην Αστυνομία

Σε επτά ανήλικους ποδοσφαιριστές φέρεται να έστελνες γυμνές φωτογραφίες του ο 30χρονος φροντιστής ακαδημίας ποδοσφαίρου του Βόλου, μαζί με προσκλήσεις ερωτικού περιεχομένου, όπως προκύπτει από τις καταθέσεις των γονέων τους και των ιδίων στην Αστυνομία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στη δικογραφία, που ολοκληρώθηκε και εστάλη στην Εισαγγελία Βόλου, συμπεριλήφθησαν οι καταθέσεις και επόμενο βήμα είναι να διαταχθεί προκαταρκτική, που όταν ολοκληρωθεί θα ασκηθούν διώξεις σε βάρος του 30χρονου, ο οποίος έχει απολυθεί από τη θέση του φροντιστή, με το που έγινε γνωστή η υπόθεση.

Την υπόθεση αποκάλυψε πατέρας 14χρονου αθλητή που προχώρησε σε καταγγελία στο τέλος του 2020, ενώ στην πορεία κατέθεσαν και οι υπόλοιποι γονείς, τα παιδιά των οποίων έλαβαν στο κινητό τους τις φωτογραφίες του 30χρονου, στις οποίες φαινόταν ο ίδιος γυμνός από τη μέση και κάτω και τα μηνύματά του με ερωτικές προσκλήσεις.
Συνολικά έδωσαν καταθέσεις επτά ανήλικοι αθλητές, οι οποίοι έλαβαν τις φωτογραφίες των γεννητικών οργάνων του 30χρονου με μηνύματα μέσω Instagram. Οι καταθέσεις έγιναν παρουσία παιδοψυχολόγου, ενώ μετά και τις καταθέσεις των γονέων τους, ολοκληρώθηκε η διαδικασία και η δικογραφία εστάλη στην Εισαγγελία Βόλου.
Η κατηγορία που αντιμετωπίζει ο δράστης είναι η προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βαθμό πλημμελήματος, ενώ εναντίον του δεν κινείται αυτόφωρη διαδικασία λόγω παρέλευσης αυτοφώρου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.