Σε ετοιμότητα βρίσκεται το προσωπικό για τη νέα χιονόπτωση που αναμένεται σήμερα το βράδυ, με στόχο τη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου και το Σαββατοκύριακο, καθώς τα φαινόμενα αναμένεται να κοπάσουν από σήμερα το πρωί.
Ο Γρηγόρης Ιγγλέσης, αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας και πρόεδρος της «Πήλιον Όρος» μίλησε στο Ράδιο ΕΝΑ και τόνισε ότι το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου δούλεψε από την Παρασκευή μέχρι τη Δευτέρα, λόγω των θυελλωδών ανέμων έκλεισε την Τρίτη, την Τετάρτη άνοιξε ξανά, χθες έγινε συντήρηση των λιφτ και σήμερα είναι ανοιχτό.
Ο κ. Ιγγλέσης σήμερα είχε ενημέρωση προσωπικού, για να αντιμετωπιστεί η νέα χιονόπτωση που αναμένεται το βράδυ.
Σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων η χιονόπτωση αναμένεται τη νύχτα, το πρωί φαίνεται ότι θα κοπάσει η κακοκαιρία και υπάρχει ετοιμότητα να πατηθεί το νέο χιόνι που θα πέσει, ώστε το Χιονοδρομικό Κέντρο να ανοίξει αύριο το πρωί.
Ο πρόεδρος της εταιρείας “Κενταύρων Όρος”, τόνισε ότι με το υπάρχον χιόνι, το Χ.Κ. Πηλίου μπορεί να λειτουργήσει για ακόμη 10 ημέρες,ενώ τόνισε ότι περισσότερο χιόνι στο Πήλιο αναμένεται τη Δευτέρα. “Ελπίζω με καλό πάτημα και με καλή συνεργασία με το προσωπικό, να μπορέσουμε να ανοίξουμε και το Σαββατοκύριακο”, ανέφερε.
Όσον αφορά στην κίνηση, ο κ. Ιγγλέσης ανέφερε ότι το Σάββατο και την Κυριακή “βούλιαξε” από κόσμο το Χιονοδρομικό Κέντρο, πέρασαν πάνω από 2000 άτομα, ενώ τη Δευτέρα και την Τετάρτη υπήρχε αρκετός κόσμος, πάνω από 250 άτομα κάθε μέρα, που πήγαν να κάνουν σκι.































