Σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση ο 18χρονος που τραυματίστηκε στη Νέαπολη

Χειρουργήθηκε στο κεφάλι και παραμένει στην Εντατική

Σταθερή αλλά κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του 18χρονου που τραυματίστηκε σε τροχαίο το Σάββατο. Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο νεαρός εισήχθη μετά το ατύχημα αμέσως στο χειρουργείο, καθώς είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κάταγμα κρανίου και είχε αιμάτωμα στο κεφάλι.

Μετά το χειρουργείο μεταφέρθηκε σε κλίνη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με τους γιατρούς να σημειώνουν πως ακόμη η κατάστασή του είναι κρίσιμη και θα χρειαστεί χρόνος νοσηλείας, μιας και τα τραύματά του είναι βαριά. Παρόλα αυτά κρατούν την αισιοδοξία τους, καθώς πρόκειται για ένα νέο παιδί και γερό οργανισμό που μπορεί να ανταπεξέλθει, σημειώνουν όμως πως ακόμη είναι πολύ νωρίς για οποιοδήποτε συμπέρασμα.

Υπενθυμίζεται ότι όλα συνέβησαν το απόγευμα του Σαββάτου,  όταν επιβαίνοντας στην μοτοσικλέτα του, με συνεπιβάτη την μητέρα του, και κινούμενος στην περιοχή της Νεάπολης, ίσως από την ολισθηρότητα του δρόμου, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε στο μπροστινό μέρος αστικού λεωφορείου, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό του, μιας και χτύπησε το κεφάλι του πάνω στο λεωφορείο και το σώμα του βρέθηκε κάτω από το όχημα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.