Σουτραλί: Πλήρωμα απορριμματοφόρου έσωσε ηλικιωμένο από πνιγμό

Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου νοσηλεύεται ηλικιωμένος περίπου 80 ετών που κινδύνεψε να πνιγεί στις 6.40 σήμερα το πρωί. Τον ηλικιωμένο ανέσυρε και παρείχε τις πρώτες βοήθειες πλήρωμα απορριμματοφόρου, που έκανε την αποκομιδή στην περιοχή μέχρι να τον παραλάβει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Το πλήρωμα του απορριμματοφόρου (οδηγός και δύο συνοδοί)τον ανέσυρε από τη θάλασσα και του παρείχε τις πρώτες βοήθειες, ενώ ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο πήγε επί τόπου και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο.

Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Βόλου αναφέρει ότι η Δημοτική Αρχή αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί και να ευχαριστήσει δημόσια το πλήρωμα του απορριμματοφόρου της υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Βόλου, που εκτελούσε σήμερα το πρωί την αποκομιδή στην περιοχή του Σουτραλί, για την ευσυνειδησία, την υπευθυνότητα και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που επέδειξε ανασύροντας από τη θάλασσα συμπολίτη που κινδύνευε άμεσα με πνιγμό, αλλά και διατηρώντας τον στη ζωή παρέχοντας του τις πρώτες βοήθειες, μέχρι την παραλαβή του από το ΕΚΑΒ και τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο.
«Τέτοιες ενέργειες ανθρωπιάς και αλτρουισμού αξίζει να προβάλλονται και να αποτελούν παράδειγμα για μίμηση απ’ όλους», αναφέρει ο Δήμος Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.