Στην αυριανή συγκέντρωση στα Δικαστήρια καλεί το Διοικητικό Προσωπικό του Π.Θ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στηρίζει την κινητοποίηση του Συνδικάτου Μετάλλου ενάντια στη συνδικαλιστική απόλυση στη ΒΕΜΕΚΕΠ και καλεί τους εργαζόμενους στο Ίδρυμα να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο Παρασκευή 23/9 στις 9 πμ στα δικαστήρια του Βόλου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση όλοι οι εργαζόμενοι, είτε δουλεύουν στον ιδιωτικό είτε στον δημόσιο τομέα, έχουν κοινά προβλήματα και δοκιμάζονται με πολλούς τρόπους (κακοπληρωμένη εργασία, ελαστικές σχέσεις εργασίας παντού, κλπ). «Αυτό μας κάνει να στεκόμαστε αλληλέγγυοι σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα που απολύονται, ιδιαίτερα στους πρωτοπόρους εργαζόμενους που διώκονται για συνδικαλιστικούς λόγους. Δεν είναι θέμα φιλανθρωπίας ή συναισθηματισμού, αλλά ταξικής αλληλεγγύης. Ο αγώνας είναι κοινός και μόνο ενωμένοι, εργαζόμενοι δημόσιου και ιδιωτικού τομέα μπορούμε να παλέψουμε αποτελεσματικά για τα δικαιώματά μας», τονίζει ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού του Π.Θ.

Στο πρόσωπο της συναδέλφισσας Χρυσούλας Τασολάμπρου, η εργοδοσία διώκει το δικαίωμα να συνδικαλίζεσαι, να αγωνίζεσαι για καλύτερες συνθήκες ζωής και εργασίας, να απεργείς, να οργανώνεις την πάλη των συναδέλφων σου, να διεκδικείς τα δικαιώματά σου. Διώκει το δικαίωμα να παλεύεις για να ανατραπούν οι αντεργατικές επιλογές εργοδοσίας και κυβέρνησης που σε καταδικάζουν στην φτώχεια, στην ανέχεια, στην μισοζωή, καταλήγει η ανακοίνωση των εργαζομένων στο Π.Θ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.