Στηρίζει την ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ για τους πλειστηριασμούς το ΕΠΑΜ

Το Ε.ΠΑ.Μ. στηρίζει απόλυτα τους Έλληνες αστυνομικούς και επικροτεί ανενδοίαστα την, από 21/9/2017, ανακοίνωση της Π.Ο.ΑΣ.Υ. υπενθυμίζοντας σε κάθε αστυνομικό, ανεξαρτήτως βαθμού ότι, οι πολιτικοί της χώρας μας παραβαίνοντας βασικές αρχές του Συντάγματος, παραχώρησαν της εθνική κυριαρχία παραιτούμενοι κάθε ασυλίας που προκύπτει από αυτή, για να διασωθούν οι γαλλογερμανικές τράπεζες, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου και των τοπικών οργανώσεων Βόλου, Άνω Βόλου και Ν. Ιωνίας.

Στην ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ αναφέρεται ότι η Κυβέρνηση, αγνοώντας την κατακραυγή που προκαλούν οι πλειστηριασμοί ακινήτων, δέσμια των μνημονιακών της συμφωνιών με τους δανειστές της χώρας και κατά παράβαση των όσων είχε υποσχεθεί προεκλογικά, δίνει το «πράσινο φως» για εφαρμογή και αυτών των άδικων και παράλογων μέτρων καταλήστευσης της περιουσίας των συμπολιτών μας που βρέθηκαν στη δυσχερή θέση της αδυναμίας αποπληρωμής των χρεών τους.
Η Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, συντάσσεται με όσους διαμαρτύρονται για τους άδικους πλειστηριασμούς και καλεί την Κυβέρνηση να λάβει μέτρα για την προστασία της περιουσίας που αποκτήθηκε με κόπους και θυσίες. Επίσης, να μην τολμήσει να χρησιμοποιήσει συναδέλφους μας για να εφαρμόσει μια πολιτική που θα πετά στο δρόμο ανθρώπους του μόχθου και της βιοπάλης.

«Οι έλληνες αστυνομικοί, έχοντας επίγνωση του όρκου τους «Ορκίζομαι να φυλάττω πίστη στην πατρίδα, υπακοή στο Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους……» οφείλουν υπακούοντας στο Σύνταγμα που βρίσκεται πάνω από κάθε απόφαση, νόμο, τροπολογία, διαταγή, κλπ. να στηρίξουν την Π.Ο.ΑΣ.Υ. και κάθε μαχόμενο πολίτη ενάντια στην οικονομική κατοχή της χώρας, η οποία κατοχή ουδείς γνωρίζει πού θα οδηγήσει…», επισημαίνει το ΕΠΑΜ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.