Στις 30 Αυγούστου η «Λευκή Νύχτα» στον Βόλο

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Με ποσοστά εκπτώσεων ακόμη και 70% και διαφήμιση στις Θεσσαλικές πόλεις

Στις επάλξεις βρίσκονται οι έμποροι του Βόλου, καθώς και φέτος θα διοργανωθεί η «Λευκή Νύχτα», αυτή τη φορά την Παρασκευή 30 Αυγούστου, με πολλές εκδηλώσεις και την ελπίδα να ανταποκριθούν οι καταναλωτές, όπως έγινε και πέρυσι. Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου κ. Απόστολος Οντόπουλος μίλησε στο Ράδιο ΕΝΑ 102,5 και τον Γιώργο Καρεκλίδη για την προετοιμασία της εμπορικής αυτής γιορτής, αλλά και για τις διαφημιστικές κινήσεις του Συλλόγου, ώστε να προωθήσει τη Λευκή Νύχτα και στο καταναλωτικό κοινό των υπόλοιπων θεσσαλικών πόλεων.
Η μεγάλη επιτυχία της περσινής διοργάνωσης της Λευκής Νύχτας στην εμπορική αγορά του Βόλου δίνει ώθηση στον τοπικό Εμπορικό Σύλλογο να διοργανώσει και φέτος τη μεγάλη αυτή εκδήλωση, προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να τονώσει τα καταστήματα, αλλά και να δώσει την ευκαιρία στο καταναλωτικό κοινό να κάνει τις αγορές του, με ποσοστά εκπτώσεων που θα φτάνουν ακόμη και το 70%.

Στις 30 Αυγούστου η Λευκή Νύχτα
“Μετά από υποδείξεις συναδέλφων και αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες τις αγοράς αποφασίσαμε φέτος η Λευκή Νύχτα να γίνει Παρασκευή 30 Αυγούστου και όχι Σάββατο, όπως πέρυσι. Είναι μία γιορτή για την εμπορική αγορά και πέρυσι έτυχε της καθολικής αποδοχής τόσο των καταναλωτών, όσο και των εμπόρων. Είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα και διαφήμισε γενικότερα την πόλη μας, αλλά και την εμπορική μας αγορά. Οι καταναλωτές είχαν την ευκαιρία να βρουν πολύ συμφέρουσες τιμές σε πάρα πολλά προϊόντα και οι έμποροι από την άλλη, κατάφεραν να “ξεστοκάρουν” εποχιακά πράγματα, μιας και ήταν τέλος της σεζόν”, σχολίασε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου κ. Απόστολος Οντόπουλος.
Την ίδια αποδοχή ευελπιστούν οι έμποροι να τύχουν και φέτος γι’ αυτό και διοργανώνονται τόσο από καταστηματάρχες, όσο φυσικά και από τον Εμπορικό Σύλλογο, που έχει όλη την ευθύνη για τη διοργάνωση, πολλές εκδηλώσεις, για την προσέκλυση του καταναλωτικού κοινού.

Εκδηλώσεις σε όλη τη αγορά
Σύμφωνα με τον κ. Οντόπουλο σε διάφορα σημεία της πόλης θα υπάρχουν μουσικά σχήματα, που θα διασκεδάσουν με τις μουσικές και τα τραγούδια τον κόσμο, ενώ στη Λευκή Νύχτα θα συμμετάσχουν και σχολές μαγειρικής, που θα προσφέρουν κεράσματα στον κόσμο. Ακόμη, καταστηματάρχες θα διοργανώσουν σε εμπορικές γειτονιές διάφορα μικρά event.
“Σε λίγες ημέρες θα βγει το πρόγραμμα της Λευκής Νύχτας και θα διανεμηθεί στην εμπορική αγορά, έτσι ώστε οι καταναλωτές να ξέρουν σε ποια σημεία και ποιες εκδηλώσεις θα υπάρχουν. Επίσημα η Λευκή Νύχτα θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα και περίπου στις 8 θα ξεκινήσουν και οι εκδηλώσεις και θα διαρκέσουν μέχρι το βράδυ. Πέρυσι η εμπειρία έδειξε ότι υπήρχε κόσμος μέχρι και τη 1 το βράδυ κι ελπίζουμε να υπάρχει το ανάλογο ενδιαφέρον και τώρα”, ανέφερε ο κ. Οντόπουλος.

Έως και 70% εκπτώσεις σε προϊόντα
Η διοργάνωση της Λευκής Νύχτας είναι γνωστή κυρίως για τα μεγάλα ποσοστά εκπτώσεων που κάνουν τα καταστήματα, εκτός φυσικά από τη λειτουργία τους τις βραδινές ώρες και τη δημιουργία μιας ευχάριστης ατμόσφαιρας.
Πέρυσι, όπως τόνισε ο κ. Οντόπουλος, υπήρχαν ποσοστά εκπτώσεων ακόμη και 70%, ενώ φέτος υπάρχει μεγάλη επάρκεια προϊόντων στα καταστήματα και διάθεση των εμπόρων να έχουν πάλι τα προϊόντα τους σε πολύ χαμηλές τιμές και να προχωρήσουν σε μεγάλα και πάλι ποσοστά εκπτώσεων και προσφορών.
“Με την περσινή εμπειρία ελπίζουμε να φτάσουμε σε ποσοστά της τάξης του 70%. Πέρυσι είχαμε τέτοια ποσοστά και μάλιστα πραγματικά ποσοστά κι όχι αυτά που κάνουν τα πολυκαταστήματα και τα επικοινωνούν τεχνηέντως. Εμείς πραγματικά κάνουμε αυτές τις προσφορές, οι οποίες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα”, σχολίασε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου.

Στόχος η προσέλκυση καταναλωτών από τις θεσσαλικές πόλεις
Σκοπός του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου για τη Λευκή Νύχτα είναι αφενός να ευχαριστήσουν τους ντόπιους καταναλωτές, που είναι οι “αιμοδότες” των τοπικών καταστημάτων, αλλά και να προσελκύσουν καταναλωτές από τις υπόλοιπες θεσσαλικές πόλεις.
Για το λόγο αυτό, ο Εμπορικός Σύλλογος ξεκινά διαφημιστική καμπάνια, τόσο στα τοπικά μέσα επικοινωνίας, όσο και στα θεσσαλικά τηλεοπτικά μέσα, προκειμένου να γίνει γνωστή σε όλη τη Θεσσαλία η διοργάνωση της Λευκής Νύχτας στο Βόλο.
Ακόμη, μέσω των social media θα πραγματοποιηθούν στοχευμένες χορηγούμενες διαφημίσεις στο θεσσαλικό κοινό. “Στόχος μας είναι να προσελκύσουμε και καταναλωτές από τις υπόλοιπες πόλεις της Θεσσαλίας και να σταματήσουμε την εκροή καταναλωτών προς τις γειτονικές πόλεις της . Θέλουμε να καταφέρουμε γενικότερα να επισκεφθούν τη δική μας εμπορική αγορά και να τη γνωρίσουν”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Απόστολος Οντόπουλος. Να σημειωθεί πως η εφημερίδα “ΜΑΓΝΗΣΙΑ” είναι χορηγός επικοινωνίας της Λευκής Νύχτας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.