Στο ακίνητο του Γηροκομείου παραμένει ο άνεργος πατέρας

Απολογητική επιστολή προς το Ίδρυμα και τον πρόεδρό του από τον νεαρό πατέρα

Απολογητική επιστολή προς το Γηροκομείο Βόλου απέστειλε ο νεαρός άνεργος πατέρας, ο οποίος είχε καταφερθεί εναντίον του Ιδρύματος και του προέδρου του κ. Παύλου Πάνου, καθώς το Γηροκομείο είχε ζητήσει την απομάκρυνσή του από το διαμέρισμα, μιας και υπήρχαν οφειλές σε κοινόχρηστα και ενοίκια. Πριν από λίγους μήνες το θέμα είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις και μάλιστα μέλη του Ρουβίκωνα είχαν διαμαρτυρηθεί για την ενδεχόμενη έξωση, κάνοντας παρέμβαση στο Γηροκομείο.
Πλέον τα πράγματα φαίνεται πως ομαλοποιήθηκαν, με τον νεαρό άνεργο πατέρα μίας 8χρονης να παραδέχεται στην επιστολή του προς το Γηροκομείο, πως προέβη σε σπασμωδικές κινήσεις και να σημειώνει πως συνεχίζει να μένει στο εν λόγω διαμέρισμα μαζί την κόρη και τη μητέρα του.
Διαβεβαιώνει πως θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποπληρώσει τις οφειλές του κι ευχαριστεί τον πρόεδρο και τη διεύθυνση του Ιδρύματος για τη νέα ευκαιρία που του προσέφεραν.

Ολόκληρη η επιστολή του Ν.Τ. προς το Γηροκομείο:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και τη Διεύθυνση του Ιδρύματος που επιδείξανε για ακόμη μία φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο και το φιλανθρωπικό χαρακτήρα τους. Εφόσον η πρότασή σας, αναφορικά με την εγκατάσταση της οικογένειάς μου στη μονοκατοικία στη Νέα Δημητριάδα, η οποία ομολογώ ότι ήταν μία πολύ καλή πρόταση αλλά λόγω του μικρού εμβαδού της δεν τελεσφόρησε, προχωρήσαμε αναδρομικά από 1η Νοεμβρίου 2019, στην σύναψη ανανέωσης του μισθωτηρίου συμβολαίου για το ακίνητο, του οποίου η ισχύς του είχε εκπνεύσει από το Φεβρουάριο 2019 και στο οποίο, συνεχίζω να διαμένω ανελλιπώς με την ηλικιωμένη μητέρα μου και την ανήλικη κόρη μου μέχρι και σήμερα. Με αυτή την εξέλιξη θα συνεχίσω να λαμβάνω το επίδομα του προγράμματος “Στέγαση κι Επανένταξη”.

Πάνω στην ανησυχία και στην αγωνία μου προκειμένου να προστατεύσω τα μέλη της οικογένειας μου σε μία ενδεχόμενη απομάκρυνση μου από την οικία στην οποία διέμενα, ομολογώ ότι προέβηκα σε σπασμωδικές κινήσεις οι οποίες αμαύρωσαν την εικόνα του Ιδρύματος. Θα ήθελα να απολογηθώ για τις άστοχες ενέργειες μου και την συμπεριφορά μου και να ζητήσω την κατανόηση και την επιείκεια σας για όλες τις πράξεις μου. Εξάλλου, αναγνωρίζω ότι η αξία του ενοικίου βάση της περιοχής και των τετραγωνικών μέτρων του ακινήτου, είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που αποδίδω στο ίδρυμα.

Επίσης θέλω να σας διαβεβαιώσω και για τα εξής δύο θέματα:
Α) για τα οφειλόμενα που αφορούν τόσο σε ληξιπρόθεσμα μισθώματα προς το ίδρυμα όσο και σε λογαριασμούς κοινοχρήστων θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια να τα αποπληρώσω σε βάθος χρόνου. Είμαι πρόθυμος να προβώ τόσο με εσάς όσο και με την εταιρεία διαχείρισης θεμάτων της πολυκατοικίας σε διακανονισμό των χρεών μου.
Β) Ακόμη κι αν το επίδομα που θα λαμβάνω από την πρόνοια μετά το Φεβρουάριο 2020 είναι μικρότερο από την αξία του μισθώματος – σήμερα ανέρχεται στα € 280 – είμαι πρόθυμος να αναλάβω να καταβάλλω τη διαφορά, προκειμένου να μη δημιουργηθεί εκ νέου το θέμα ανανέωσης του μισθωτηρίου συμβολαίου.
Κλείνοντας επιθυμώ να σας ευχαριστήσω για ακόμη φορά που δώσατε μία λύση στο αδιέξοδο, στο οποίο είχα περιέλθει, τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας μου και να σας διαβεβαιώσω ότι θα φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας και της εκ νέου ευκαιρίας που απλόχερα μου προσφέρατε”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.