Στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου τα σχέδια εκτάκτων αναγκών για τον χειμώνα

Τα σχέδια αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών και άμεσης/βραχείας διαχείρισης των συνεπειών από εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων του Δήμου Βόλου με την κωδική ονομασία ΔΑΡΔΑΝΟΣ και των συνεπειών από εκδήλωση χιονοπτώσεων και παγετών περιόδου 2020-2021 του Δήμου Βόλου, καλείται να εγκρίνει το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου που συνεδριάζει την Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 14:00, με τηλεδιάσκεψη.

Το σώμα θα λάβει απόφαση περί λύσης μισθωτικής σχέσης που αφορά δημοτική έκταση 500 τ.μ. περίπου στη θέση «ΑΗΔΟΝΑΚΙ» του οικισμού Χανίων της Τοπικής Κοινότητας Δράκειας Δ.Ε. Αγριάς και περί έκδοσης πρωτοκόλλου διοικητικής αποβολής του μισθωτή από το υπό στοιχεία Β4 διαμέρισμα της επί της οδού Μαυροκορδάτου 40 στο Βόλο πολυκατοικίας, ιδιοκτησίας του κληροδοτήματος «Χρυσούλα Ζώγια».

Ακόμη, θα αποφασίσει την εκμίσθωση δημοτικού ακινήτου (περιπτέρου) στο κεντρικό πάρκιγκ της Τοπικής Κοινότητας Άλλης Μεριάς και θα παρέχει σύμφωνη γνώμη για τη μίσθωση ακινήτων του κληροδοτήματος “Απόστολου Αλεξ. Δράκου” Δ.Ε. Πορταριάς.

Το Δημοτικό Συμβούλιο θα λάβει αποφάσεις για τις μεταβολές σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2021-2022 και απόφαση για ρυθμίσεις μισθωμάτων σχολικών κυλικείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βόλου.
Τέλος θα αποφασίσει για τη διαμόρφωση νέων ταφικών τετραγώνων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.