Στο Βόλο την Τρίτη ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Γιώργος Στασινός

Θα συμμετέχει στις εκδηλώσεις του ΤΕΕ Μαγνησίας για τα 100 χρόνια λειτουργίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου

Tο ΤΕΕ Μαγνησίας, τιμώντας τα 100 χρόνια λειτουργίας του ΤΕΕ, διοργανώνει ένα Roadshow την Τρίτη 16 Απριλίου 2024 από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι στο χώρο του Ηρώου μπροστά από το κτήριο Παπαστράτου, όπου θα στηθεί η κινητή πλατφόρμα εκδηλώσεων.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί στις 11.30 πμ ο Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας κ. Γ. Στασινός.

Ο οργανισμός γιορτάζει φέτος έναν αιώνα ιστορίας και με έναυσμα τη μεγάλη αυτή επέτειο, διοργανώθηκε, ως κύρια δράση της ενημερωτικής αυτής καμπάνιας, μια εντυπωσιακή κινητή εκδήλωση, το ΤΕΕ Roadshow, που θα ταξιδέψει σε όλη τη χώρα, φέρνοντας το ΤΕΕ πιο κοντά στο ευρύ κοινό αλλά και στα μέλη του ανά την Ελλάδα.

 

Το ΤΕΕ Roadshow είναι μια άρτια οργανωμένη κινητή πλατφόρμα για τη διεξαγωγή των εορταστικών δράσεων που θα επισκεφτεί πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Σε κάθε σταθμό του ΤΕΕ Roadshow, μέσα από διαδραστικές εμπειρίες, διαγωνισμούς, δώρα και άλλες εκπλήξεις, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει την πλούσια ιστορία του ΤΕΕ αλλά και το σημαντικό έργο που προσφέρει στον τόπο.

 

Η καμπάνια «ταξιδεύει» σε όλη τη χώρα, με δεκάδες τοπικές δράσεις και εκδηλώσεις, ημερίδες και συνέδρια, που θα εξελιχθούν μέχρι το φθινόπωρο και θα ολοκληρωθούν στα τέλη Οκτωβρίου.

 

Στόχος είναι να  μεταφερθεί σε όλη την Ελλάδα το μήνυμα για το ρόλο και το έργο των Ελλήνων Μηχανικών και του επαγγελματικού τους φορέα, του ΤΕΕ, στην ανόρθωση και ανάπτυξη της χώρας τον τελευταίο αιώνα.  Επίσης θα γίνει ευρέως γνωστή η μετάβαση στον πράσινο και ψηφιακό μετασχηματισμό του ΤΕΕ, με έμφαση στην ανθεκτικότητα αλλά και στη νέα εποχή.

 

Όπως αναφέρει συχνά ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός, το ΤΕΕ, ο μεγαλύτερος επιστημονικός φορέας της πατρίδας μας, τόσο σε αριθμό μελών, όσο και για λόγους ουσιαστικής προσφοράς, έχει έναν στόχο πάντα: την Ελλάδα του αύριο.

 

Με 13 βασικές ειδικότητες μηχανικών, με 17 περιφερειακά τμήματα, με περισσότερα από 130 χιλιάδες μέλη διπλωματούχους μηχανικούς, με πράξεις, έργα και νέες υπηρεσίες, συνεχίζει σήμερα να εργάζεται για τον ψηφιακό και πράσινο μετασχηματισμό, την ευημερία της κοινωνίας και τη βιώσιμη ανάπτυξη της χώρας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.