Στον Βόλο σήμερα Παπαδημούλης, Μουζάλας, Όλγα Νάσση

Ομιλία το απόγευμα με θέμα: «Ευρωεκλογές 2019: ένα προοδευτικό μέτωπο για την Ευρώπη»

Σήμερα Τρίτη 9 Απριλίου στις 7.30 μμ στο Δημαρχείο Βόλου , στα πλαίσια της προεκλογικής καμπάνιας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ με θέμα: «Ευρωεκλογές 2019: Ένα προοδευτικό μέτωπο για την Ευρώπη». Oμιλητές θα είναι ο Δημήτρης Παπαδημούλης, ευρωβουλευτής και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Όλγα Νάσση, πρόεδρος των Ελληνικών Κοινοτήτων και Αδελφοτήτων Ιταλίας, και Γιάννης Μουζάλας, πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής.
Το πρόγραμμα των υποψήφιων ευρωβουλευτών

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα γίνουν οι εξής επισκέψεςι και συναντήσεις: Στις 11 πμ θα γίνει συνάντηση στον Οργανισμό Λιμένος Βόλου με την διοίκηση του ΟΛΒ .
Στις 12.30 πμ θα γίνει συνάντηση στο Νοσοκομείου Βόλου με την διοίκηση του Αχιλλοπούλειου.
Στις 14.00 οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές θα συναντηθούν με τον υποψήφιο δήμαρχο Βόλου Ιάσονα Αποστολάκη και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους στην Μαγνησία, με τον συνδυασμό του Νίκου Τσιλιμίγκα, Γιώργο Ζώγα, Λευτέρη Κατσαλή, Σταύρο Κατσούρα, Γιάννη Κλείτσα, Γιάννη Σκρίμπα, Μαρία Τόπα, Κατερίνα Τσερκέζη.
Στις 19.30 θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Βόλου η εκδήλωση που διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας, με θέμα «Ευρωεκλογές 2019: ένα προοδευτικό μέτωπο για την Ευρώπη».