Στους δρόμους και σήμερα οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου

Σιωπηρή διαμαρτυρία για την αέρια ρύπανση

Μία ημέρα μετά από το μαθητικό συλλαλητήριο κατά της καύσης σκουπιδιών και οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Βόλου βγήκαν πάλι σήμερα στους δρόμους, πραγματοποιώντας σιωπηρή διαμαρτυρία. Η σημερινή πορεία έγινε, καθώς οι μαθητές θεώρησαν πως επισκιάστηκαν χθες και προσπάθησαν με την κινητοποίησή τους αυτή να δείξουν την αντίδρασή τους, στο μείζον πρόβλημα που ταλαιπωρεί την τοπική κοινωνία.
Έτσι, οι μαθητές του Μουσικού πήραν πάλι τα πανό και τα πλακάτ και διαδήλωσαν σιωπηρά στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.
Μάλιστα, το 15μελες Συμβούλιο του Σχολείου απέστειλε επιστολή στον Υπουργό Περιβάλλοντος κ. Κωστή Χατζηδάκη, σύμφωνα με την οποία ζητούν τη διασφάλιση της υγείας των κατοίκων της πόλης και σημειώνουν ότι δεν ζητούν το κλείσιμο του εργοστασίου της ΑΓΕΤ αλλά τη λήψη ενεργειών από το υπουργείο για το θέμα της ρύπανσης.
Οι μαθητές ανέφεραν πως δεν έχουν λάβει απάντηση από τον Υπουργό στην επιστολή τους και μετά και τη χθεσινή μαθητική πορεία δεν λήφθηκε καμία απόφαση γι’ αυτό και αποφάσισαν να βγουν ξανά στο δρόμο και να διεκδικήσουν ένα καθαρό περιβάλλον.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.