Στρατιωτικοί ζητούν κατοικίες ενόψει των μεταθέσεων

Κατοικίες ζητά σε περιοχές της Μαγνησίας, όπου υπάρχουν στρατιωτικές μονάδες, η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Βόλου – Μαγνησίας, ενόψει των μεταθέσεων.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση «κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, πολλοί από εμάς με τις οικογένειες μας, καλούμαστε, λόγω υπηρεσιακών ή άλλων αναγκών, να βιώσουμε μια δύσκολη, τόσο λειτουργικά όσο και οικονομικά περίοδο, αυτή των μεταθέσεων – μετακινήσεων. Παράλληλα, κάποιοι από εμάς βιώνουν την εισαγωγή κάποιου τέκνου μας σε κάποιο τμήμα εκπαιδευτικού ιδρύματος της περιοχής μας».

Η Ένωση Στρατιωτικών ζητά από τα μέλη της, στο πλαίσιο της ενότητας και της συναδελφικότητας:
1) Όσοι συνάδελφοι διαθέτουν ιδιόκτητα διαμερίσματα, κατοικίες προς ενοικίαση, και επιθυμούν, να δηλώσουν στην Ένωση τύπο κατοικίας, τετραγωνικά, τηλέφωνο, ονοματεπώνυμο.
2) Όσοι συνάδελφοι αποχωρούν από την Φρουρά, και επιθυμούν, να μας στείλουν τα διαμερίσματα που μίσθωναν με τα ίδια στοιχειά με τα παραπάνω.
3) Μας ενδιαφέρουν περιοχές Βόλου, Ν. Ιωνίας, Ν. Αγχιάλου, Αλμυρού, Βελεστίνου και όσες εξυπηρετούν Μονάδες.
4) Να μας τα στέλνετε στο mail της Ένωσης (espeevolou@yahoo.com), καθώς και στα κάτωθι μέλη του Δ.Σ. Κοντούρη Δημήτριο 6972 828656, Κακκάβα Ελευθέριο 6907 670676, για τηλεφωνική καταχώρηση.
«Με τον τρόπο αυτό και την αμέριστη συνεργασία σας, ας ενισχύσουμε την προσπάθεια τους για ανεύρεση κατοικίας και να κάνουμε πιο ομαλή την τοποθέτηση των συναδέλφων μας, όπως και πιο εγκάρδιο το καλωσόρισμα τους», τονίζεται στην ανακοίνωση.