Ο Σύλλογος Εργαζομένων στους ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας καταδικάζει την πολιτική της «αυταπάτης» και της προσμονής που καλλιέργησε η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ σε χιλιάδες συμβασιούχους που μάχονται καθημερινά στον πιο δύσκολο τομέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ειδικά στις υπηρεσίες Καθαριότητας.
Η απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου που κρίνει αντισυνταγματικές τις παρατάσεις των συμβασιούχων και η ….νομοθετική ρύθμιση που θα έκανε η κυβέρνηση για την λύση του παραπάνω προβλήματος δείχνουν ότι τα ψέματα και η υποκρισία κάποια στιγμή τελειώνουν και ήρθε η ώρα της ανάληψης των ευθυνών και της εκπλήρωσης των δεσμεύσεων, τονίζει σε ανακοίνωση.
Ο Σύλλογος πραγματοποίησε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο στο αμαξοστάσιο του Δήμου Βόλου με θέμα τις κινητοποιήσεις για τους συμβασιούχους και στη συνέχεια συνέλευση με τη συμμετοχή τους και αποφάσισε να συνεχιστεί ο αγώνας για την οριστική λύση του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί.

-Αύριο Τρίτη 20-6-2017 πραγματοποιούμε κατάληψη στο αμαξοστάσιο του Δήμου Βόλου.
-Την ίδια ημέρα το απόγευμα καλούμε όλους τους συμβασιούχους στο Εργατικό Κέντρο του Βόλου στις 7.30 το απόγευμα για συντονισμό της δράσης μας.
-Την Πέμπτη, ημέρα 24ωρης απεργίας θα αναχωρήσουν λεωφορεία από το Δημαρχείο για να πάρουμε μέρος στο συλλαλητήριο της ΠΟΕ-ΟΤΑ. στο Υπουργείο Εσωτερικών
-Επίσης καλούμε όλα τα Δημοτικά Συμβούλια του Νομού Μαγνησίας να συνεδριάσουν εκτάκτως και να πάρουν αποφάσεις πολιτικής στήριξης στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων, αναφέρει ο Σύλλογος Εργαζομένων στους ΟΤΑ, που διεκδικεί την άμεση μετατροπή των συμβάσεων σε ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.