Σύλλογος ΟΤΑ: Κατάληψη στο αμαξοστάσιο Βόλου αύριο

Ο Σύλλογος Εργαζομένων στους ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας καταδικάζει την πολιτική της «αυταπάτης» και της προσμονής που καλλιέργησε η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ σε χιλιάδες συμβασιούχους που μάχονται καθημερινά στον πιο δύσκολο τομέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ειδικά στις υπηρεσίες Καθαριότητας.
Η απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου που κρίνει αντισυνταγματικές τις παρατάσεις των συμβασιούχων και η ….νομοθετική ρύθμιση που θα έκανε η κυβέρνηση για την λύση του παραπάνω προβλήματος δείχνουν ότι τα ψέματα και η υποκρισία κάποια στιγμή τελειώνουν και ήρθε η ώρα της ανάληψης των ευθυνών και της εκπλήρωσης των δεσμεύσεων, τονίζει σε ανακοίνωση.
Ο Σύλλογος πραγματοποίησε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο στο αμαξοστάσιο του Δήμου Βόλου με θέμα τις κινητοποιήσεις για τους συμβασιούχους και στη συνέχεια συνέλευση με τη συμμετοχή τους και αποφάσισε να συνεχιστεί ο αγώνας για την οριστική λύση του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί.

-Αύριο Τρίτη 20-6-2017 πραγματοποιούμε κατάληψη στο αμαξοστάσιο του Δήμου Βόλου.
-Την ίδια ημέρα το απόγευμα καλούμε όλους τους συμβασιούχους στο Εργατικό Κέντρο του Βόλου στις 7.30 το απόγευμα για συντονισμό της δράσης μας.
-Την Πέμπτη, ημέρα 24ωρης απεργίας θα αναχωρήσουν λεωφορεία από το Δημαρχείο για να πάρουμε μέρος στο συλλαλητήριο της ΠΟΕ-ΟΤΑ. στο Υπουργείο Εσωτερικών
-Επίσης καλούμε όλα τα Δημοτικά Συμβούλια του Νομού Μαγνησίας να συνεδριάσουν εκτάκτως και να πάρουν αποφάσεις πολιτικής στήριξης στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων, αναφέρει ο Σύλλογος Εργαζομένων στους ΟΤΑ, που διεκδικεί την άμεση μετατροπή των συμβάσεων σε ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.