Συνάντηση Αλ.Μεϊκόπουλου – Συλλόγου κατοίκων Κριθαριάς για LNG και τοπικά ζητήματα

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Συλλόγου κατοίκων Κριθαριάς «Νέος Απόστολος» κ. Σπύρο Μάμαλη πραγματοποίησε ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος.
Κεντρικό σημείο της συζήτησης αποτέλεσε το σχέδιο χωροθέτησης σταθμού αποθήκευσης και επαναεριοποίησης υγροποιημένου φυσικού αερίου LNG εντός του Παγασητικού Κόλπου.
Συζήτησαν για τις τελευταίες εξελίξεις στο ζήτημα, καθώς και για την επίσημη τοποθέτηση του Υφυπουργού Περιβάλλοντος & Ενέργειας στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη διάρκεια της Επίκαιρης Ερώτησης του κ. Μεϊκόπουλου για το «σκιώδες» σκηνικό της επένδυσης που συζητήθηκε πρόσφατα στην Ολομέλεια της Βουλής.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου επαναβεβαίωσε την αντίθεση των κατοίκων της περιοχής στη σχεδιαζόμενη κατασκευή μονάδας LNG στον Παγασητικό, και ειδικότερα σε περιοχή μεταξύ του Σωρού και Κριθαριάς.
Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και τοπικά θέματα του οικισμού της Κριθαριάς, και ειδικότερα την ανάγκη κατασκευής δρόμου που να συνδέεται με το κεντρικό οδικό δίκτυο για την εξυπηρέτηση και την οδική ασφάλεια των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.