Συνάντηση για τους φροντιστές ασθενών με άνοια από τη Μονάδα Αλτσχάιμερ Βόλου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αλτσχάιμερ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αλτσχάιμερ, η οποία διεθνώς εορτάζεται στις 21 Σεπτέμβρη, το Πρόγραμμα “Στηρί-ΖΟΥΜΕ” της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Αλτσχάιμερ & Συγγενών Διαταραχών Βόλου, πραγματοποιεί συνάντηση που αφορά όλους τους ενδιαφερόμενους φροντιστές ασθενών με άνοια.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση- κάλεσμα «Εάν φροντίζετε ένα άτομο της οικογένειάς σας που πάσχει από άνοια, σας περιμένουμε με χαρά  για να συζητήσουμε όλοι μαζί, να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας και να ανταλλάξουμε τις απόψεις μας για θέματα που αφορούν την άνοια».

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 στο χώρο της Μονάδας, Τοπάλη 7-Ιάσονος. Η κ. Μερόπη Μεφσούτ, ψυχολόγος και η κ. Ελένη Τσαταλιού, νοσηλεύτρια, θα απαντήσουν σε απορίες και θα σας δώσουν συμβουλές στους φροντιστές των ασθενών με άνοια. Στην συνάντηση θα τηρηθούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας και η είσοδος θα γίνει με τη διενέργεια self-test που θα σας παρασχεθούν δωρεάν από εμάς. Θα υπάρχει όριο ατόμων και σε περίπτωση μεγάλης συμμετοχής θα ανακοινωθούν νέες συναντήσεις. Για εκδήλωση ενδιαφέροντος οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Μονάδα Αλτσχάιμερ στο 24210-31227, Δευτέρα έως Παρασκευή, 08:00-15:00.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.