Στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη βρέθηκε η Βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ, Ζέττα Μ. Μακρή και συζήτησε, όπως σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση, που εξέδωσε, εκτενώς, με τον υπουργό κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη τα ζητήματα που απασχολούν τόσο την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας όσο και τους προβληματισμούς της Ένωσης Υπαλλήλων Κασσαβέτειας.
Συγκεκριμένα, η κ. Μακρή τόνισε στον Υπουργό την ανάγκη ενίσχυσης σε ανθρώπινο δυναμικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας προκειμένου να ενδυναμωθεί το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών αλλά και τις έγκαιρες αποσπάσεις των αστυνομικών υπαλλήλων στις νησιωτικές περιοχές του νομού, ιδίως κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Ακόμη, έθιξε τα καθημερινά και επείγοντα θέματα βελτίωσης της φύλαξης, των υποδομών και της λειτουργίας του ΕΑΣΚΝ Κασσαβέτειας όπως την ανάγκη βελτίωσης και εκσυγχρονισμού των υποδομών του σωφρονιστικού καταστήματος, την λειτουργία των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και των δομών εκπαίδευσης και κατάρτισης καθώς και τον αριθμό των ανήλικων κρατουμένων στην δομή.
Ο κ. Χρυσοχοΐδης, αφού άκουσε με προσοχή την βουλευτή, την διαβεβαίωσε, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, ότι τα θέματα αυτά, ήδη, απασχολούν τις υπηρεσίες του υπουργείου αλλά και τον ίδιο προσωπικά και την ενημέρωσε διεξοδικά και για τους σχεδιασμούς νέων πολιτικών ασφαλείας της ηγεσίας του υπουργείου, με έμφαση στον εκσυγχρονισμό της ΕΛ.ΑΣ. με νέα οχήματα και εξοπλισμό, την ενίσχυση της πρόληψης και της οδικής ασφάλειας, την καταπολέμηση της εγκληματικότητας και διαφθοράς και την υλοποίηση των ψηφιακών αναβαθμίσεων. Η κ. Μακρή ευχαριστώντας τον υπουργό για την συνάντηση συνεργασίας τους, δεν παρέλειψε να μην υπογραμμίσει και την εξαιρετική δουλειά των ανδρών και γυναικών της Μαγνησίας.
Συνάντηση Μακρή με Χρυσοχοΐδη- Στο τραπέζι η ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας και η λειτουργία της Κασσαβέτειας
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.































