Συνάντηση Μανιάτη στο Βόλο με Νομαρχιακή ΠΑΣΟΚ και προοδευτικούς πολίτες για το νέο Κίνημα

«Οι 4 πυλώνες παραγωγής νέου πλούτου στο επίκεντρο»

Το νέο προοδευτικό Κίνημα και πώς πρέπει να οργανωθεί για να ανταποκρίνεται στις νέες σύγχρονες ανάγκες για να αλλάξουμε σελίδα ήταν στο επίκεντρο της συζήτησης που είχε ο Γ. Μανιάτης με τη Νομαρχιακή ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας αλλά και προοδευτικούς πολίτες.

Στη συνάντηση στο Βόλο, ο Γ. Μανιάτης είχε την ευκαιρία να εξηγήσει τη δική του πρόταση. Η συζήτηση συνεχίστηκε με ερωτήματα των πολιτών για τη γενικότερη κατάσταση, γι αυτό που λείπει για να ξεπεραστεί η κρίση, πώς να μετατραπεί η Ελλάδα, σε μια χώρα παραγωγική, αυτοδύναμη και αξιόπιστη.

Σε δηλώσεις του ο Γ. Μανιάτης τόνισε: «Ανταλλάξαμε ιδέες και απόψεις για τους τέσσερις πυλώνες παραγωγής εθνικού πλούτου που παρουσίασα πρόσφατα. Τον ορυκτό πλούτο, το επιτελικό κράτος, την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας και τη νέα γενιά σε σχέση με το ελληνικό Πανεπιστήμιο και τη σύνδεση τους με την αγορά. Η θετική ανταπόκριση μ’ έκανε αισιόδοξο ότι μπορούμε να προχωρήσουμε μαζί μπροστά! Κάλεσα όλους για συμμετοχή στις διαδικασίες εκλογής νέου αρχηγού, ώστε η συμμετοχή να μας κάνει πρωταγωνιστές στα πολιτικά πράγματα της πατρίδας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.