Συνεχίζεται το εορταστικό τριήμερο στο «Ράδιο Ένα»

Σήμερα Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου , με ... γύρισμα στον κόσμο!

Συνεχίζεται το εορταστικό τριήμερο που ξεκίνησε από προχθές, στο Ράδιο Ένα 102,5, σήμερα Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022, απ΄τις 10 το πρωί μέχρι και τις 12 το μεσημέρι.
Ακούστε τις ειδικές εκπομπές, με κάλαντα, ήθη, έθιμα, παραδόσεις, απ΄την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, με τη συμμετοχή και συνδρομή, πλήθος καλεσμένων, εκπροσώπων, συλλόγων και φορέων…
Η χθεσινή ημέρα, ήταν μια …ραδιοφωνική εορταστική βόλτα, για όσα έπρεπε να μάθουμε για την παράδοση και τα έθιμα, απ΄την Ρούμελη, τη Σκιάθο, τους Σοφάδες Καρδίτσα, αλλά και την Καππαδοκία, όπου οι συνεντευξιαζόμενοι, κέρδισαν τις εντυπώσεις των ακροατών, με όλα όσα μετέφεραν.
Για σήμερα Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, θα μεταδοθούν κάλαντα, έθιμα και … παραδοσιακά φαγητά, απ΄την Ρωσία, την Γαλλία, την Ιταλία, την Γερμανία, την Ισπανία, και την Σερβία, που θα συντροφεύσουν τους ακροατές, λίγες ώρες, πριν τα Χριστούγεννα…
Τις ευχές σε όλους τους ακροατές, θα μεταφέρουν σε ζωντανή σύνδεση, μέλη του Δ.Σ. της Παγκόσμιας Νεολαίας Θεσσαλών, απ΄τα σημεία του κόσμου όπου θα βρίσκονται! Τη δημοσιογραφική επιμέλεια και παρουσίαση των εκπομπών, έχει ο Ηλίας Κουτσερής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.