Συνεχίζεται το θρίλερ της οικογένειας του νεκρού βρέφους στο Βόλο

Αδιευκρίνιστα τα αίτια θανάτου του από τη νεκροψία - νεκροτομή

Συνεχίζεται το θρίλερ της οικογένειας νεαρών Βολιωτών, που έχασε το ηλικίας μιας ημέρας αγοράκι της, καθώς η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε χθες στη Λάρισα δεν έδειξε ευρήματα από τα οποία να προκύπτει ο θάνατος του. Ο πατέρας του παιδιού δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι ενημερώθηκε από τους γιατρούς για τη λοίμωξη και του είπαν ότι υπήρχε πιθανότητα το παιδί να αποβιώσει, όπως και τελικά έγινε μια μέρα μετά…

Η νεκρώσιμος ακολουθία του βρέφους που δεν πρόλαβε να ξεκινήσει τη ζωή του, έγινε χθες το απόγευμα στο κοιμητήριο «Κούκος», όπου εκτυλίχθηκαν σκηνές οδύνης και ανείπωτης θλίψης για το τραγικό περιστατικό, που σημάδεψε όχι μόνο την οικογένεια, αλλά και ολόκληρη την τοπική κοινωνία.

Από τη νεκροψία – νεκροτομή που έγινε χθες στη Λάρισα δεν προκύπτει η αιτία θανάτου του βρέφους, οπότε θα γίνουν μακροσκοπικές εξετάσεις, με τις πληροφορείς να αναφέρουν ότι υπάρχει ένδειξη ο θάνατος να προήλθε από υπαραχνοειδή αιμορραγία του εγκεφάλου, κάτι που θα δείξουν οι επιπλέον εξετάσεις που θα γίνουν.

Η ηλικίας 23 χρονών μητέρα του βρέφους (που ήταν το δεύτερο παιδί της οικογένειας), πέρασε τον κορωνοϊό στον 5ο μήνα της κύησης, ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να επηρέασε το βρέφος, ωστόσο οι γιατροί λένε ότι υπήρχε εκ γενετής πρόβλημα με το αναπνευστικό.

Τι δήλωσε ο πατέρας
Ο πατέρας του παιδιού δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι ο ίδιος δεν γνώριζε τίποτα. «Πήραν κατευθείαν το μωρό και το έστειλαν στη Λάρισα. Με είχαν ενημερώσει για κάποια προβλήματα, γι’ αυτή τη λοίμωξη που είχε, μου είπαν ότι το παιδί υπάρχει πιθανότητα να αποβιώσει και την Παρασκευή με ενημέρωσαν ότι το παιδί κατέληξε», δήλωσε ο πατέρας του βρέφους.
Σύμφωνα με τον ίδιο, το πρώτο παιδί της οικογένειας είναι σήμερα δύο χρονών και παρουσίασε επίσης λοίμωξη του αναπνευστικού, αλλά αυτό αντιμετωπίζεται, ωστόσο τότε δεν υπήρχε κορωνοϊός. «Όταν βγει το πόρισμα μετά από καιρό… Δεν ξέρω τι να σας πω αν υπάρχει κάτι, που δε νομίζομε να υπάρχει», ήταν η δήλωση του νεαρού πατέρα του άτυχου βρέφους.

Το αβάπτιστο αγοράκι, γεννήθηκε στη 1 το μεσημέρι της Πέμπτης 3 Ιουνίου στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου με καισαρική τομή, αλλά με αφορμή αναπνευστικά προβλήματα, στις 16.30 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στη Νεογνολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείο Λάρισας όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, απεβίωσε την επόμενη ημέρα, στις 10.20 το βράδυ της Παρασκευής 4 Ιουνίου.
Προανάκριση και εντολή για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, έδωσε το Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.