Συνεδριάζει τη Μ. Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

Την πρώτη συνεδριάζει του δια περιφοράς (με αποστολή των θεμάτων ηλεκτρονικά και ηλεκτρονική κατάθεση πρόθεσης ψήφου κάθε παράταξης) το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, το μεσημέρι της Μ. Δευτέρας με ώρα έναρξης 14:00 και λήξης 15:00.

Στην ημερήσια διάταξη περιλαμβάνονται 40 θέματα κυρίως υπηρεσιακού χαρακτήρα, ενώ ξεχωρίζουν η απόφαση για τροποποίηση όρου της σύμβασης του Δήμου Βόλου με το DOMOTEL ΞΕΝΙΑ Βόλου, η έγκριση Πρωτοκόλλου Συνεργασίας του Εταιρικού σχήματος για την υλοποίηση της ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη) του Δήμου Βόλου, μεταξύ του Δήμου Βόλου, του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ και της ΚΕΚΠΑ-ΚΕΚΠΑ, ενημέρωση για την Έκθεση Προόδου της ΒΑΑ του Δήμου Βόλου και έγκριση νέων προτάσεων.

Επίσης το Δημοτικό Συμβούλιο θα εκφράσει γνώμη επί της Μελέτης Περιβάλλοντος (ΜΠ) για την ανανέωση και τροποποίηση Απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων (ΑΕΠΟ) και θεώρηση Σχεδίου Διαχείρισης Εξορυκτικών Αποβλήτων (ΣΔΕΑ) υφιστάμενου λατομείου σχιστόλιθου, της “ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ”, που βρίσκεται στη θέση “Αρκουδόρεμα”, Δ.Κ. Διμηνίου του Δήμου Βόλου, της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας & Σποράδων ΠΕ Θεσσαλίας και θα λάβει απόφαση απόφασης ανάθεσης εργασιών αφής κανδηλιών και καθαριότητας μνημάτων, στο Κοιμητήριο “Κούκος”, σε ιδιώτη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.