Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

Με 33 θέματα συζήτησης, συνεδριάζει την ερχόμενη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, που θα καθορίσει χώρο και ημερομηνία για τη διεξαγωγή συνεδρίασης για τον απολογισμό πεπραγμένων της δημοτικής αρχής.
Ακόμη θα ληφθούν αποφάσεις αναμόρφωσης του προϋπολογισμού και έγκρισης δαπανών για εκδηλώσεις και αποφάσεις για εκμισθώσεις δημοτικών ακινήτων και εκτάσεων.

Το Δ.Σ. Βόλου θα λάβει απόφαση περί παράτασης της σύμβασης εργασιών του έργου «Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής της περιοχής παρέμβασης με συλλογή πρωτογενούς υλικού και προωθητικές ενέργειες», ενώ αναμένεται να εγκρίνει τη μελέτη και να καθορίσει τον τρόπο εκτέλεσης του έργου φωτισμός χώρων πρασίνου στο κέντρο της πόλης, προϋπολογισμού 40.000 €.

Το σώμα θα εγκρίνει έκτακτη οικονομική ενίσχυση στις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για την κάλυψη αμοιβής των καθαριστριών και θα εγκρίνει απόφαση του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, για ανανέωση υφιστάμενων συμβάσεων προσωπικού ΙΔΟΧ στα πλαίσια υλοποίησης του Προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής 2016-2017″.

Η Οικονομική Επιτροπή
Στη 1 το μεσημέρι της Δευτέρας, θα προηγηθεί συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής με 16 θέματα συζήτησης, μεταξύ των οποίων οι επεκτάσεις δικτύων φωτισμού στα πλαίσια του έργου «Επεκτάσεις δικτύων (ΔΕΗ)» και επανακατάρτιση των όρων Διακήρυξης Συνοπτικού δημόσιου διαγωνισμού για το έργο «Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου αναψυκτηρίου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο».