Συνελήφθη ο συνεργός της απόπειρας ληστείας σε βενζινάδικο

Πρόκειται για έναν 20χρονο που εντοπίστηκε στην Ευξεινούπολη Αλμυρού

Χειροπέδες πέρασαν σήμερα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, σε έναν 20χρονο, που φέρεται να είναι συνεργός του 24χρονου που συνελήφθη χθες τα ξημερώματα για απόπειρα ληστείας βενζινάδικου του Βόλο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για Έλληνα, κάτοικο Βόλου, ο οποίος συνελήφθη, στα όρια του αυτοφώρου στην Ευξεινούπολη Αλμυρού.

Ο 24χρονος που συνελήφθη και ο 20χρονος μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας πήγαν με μοτοσικλέτα που ήταν κλεμμένη σε βενζινάδικο στην οδό Λαρίσης. Ο 24χρονος που συνελήφθη φορώντας κράνος, πήγε πεζός σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Βόλο και με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου, απαίτησε από τον υπάλληλο του πρατηρίου να του παραδώσει τις εισπράξεις, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσει την πράξη του, ενώ στη συνέχεια, επιβιβάστηκε σε μοτοσικλέτα, που τον ανέμενε ο συνεργός του και διέφυγαν.

Μετά από καταδίωξη στην οποία συμμετείχαν αστυνομικών αρκετών υπηρεσιών, οι δράστες εγκλωβίστηκαν στο Χωλόρεμα Αϊδινίου και μη έχοντας που να πάνε, γιατί η γέφυρα παρασύρθηκε από τον τυφώνα «Ιανός», βρέθηκαν στην κοίτη του χειμάρρου, όπου παράτησαν τη μοτοσικλέτα και χάθηκαν τρέχοντας στο σκοτάδι.

Ο 24χρονος εντοπίστηκε σε συνελήφθη σε οινοποιείο, ενώ συνεργός του κατάφερε να διαφύγει και να εντοπιστεί σήμερα. Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κατσαβίδι και ένα κράνος, ενώ η μοτοσικλέτα, στην οποία επέβαιναν οι δράστες ήταν κλεμμένη και αποδόθηκε στο νόμιμο ιδιοκτήτη της.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.