Την επόμενη εβδομάδα ανοίγει η πλατφόρμα για πληρωμές του “Ανάσα ΙΙ”

Στο πρόγραμμα προϋπολογισμού 23 εκ. € εντάχθηκαν 3223 επιχειρήσεις Βόλου και Ν. Ιωνίας

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για πληρωμές των επιχειρήσεων που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα “Ανάσα ΙΙ” και αφορούν τη συνοικία Παλαιών, σχεδόν ολόκληρη τη Ν. Ιωνία και τμήματα του Βόλου από την οδό Αναλήψεως, Κασσαβέτη, μέχρι το παραλιακό μέτωπο, όπως επισημάνθηκε σε συνέντευξη Τύπου του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού του διευθυντή της ΑΕΔΕΠ Απόστολου Παπαδούλη, της αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέας Κολυνδρίνη και υπηρεσιακών στελεχών.

Σε επίπεδο Μαγνησίας θα ενταχθούν 3223 επιχειρήσεις (στην Λάρισα εντάχθηκαν 1892 επιχειρήσεις, 1181 στην Καρδίτσα και 1540 στα Τρίκαλα) που θα μοιραστούν συνολικά 23 εκ. €, εντός πέντε ημερών υπάρχει δικαίωμα ενστάσεων, θα ακολουθήσει η κατάθεση των δικαιολογητικών και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα την επόμενη εβδομάδα να ανοίξει η πλατφόρμα για τις πληρωμές.

Ο περιφερειάρχης τόνισε ότι στο πρόγραμμα μπήκαν όλες οι επιχειρήσεις από το πρόγραμμα παρέμβασης, η Περιφέρεια κατάφερε να αυξήσει το ποσό για τις επιχειρήσεις κατά 3 εκ. €, ενώ οι παραβρισκόμενοι τόνισαν ότι μετά την εκταμίευση των χρημάτων θα γίνει έλεγχος των κωδικών δαπανών, ώστε τα χρήματα της ενίσχυσης να διατεθούν στην κάλυψη υποχρεώσεων και όχι σε άλλες επενδύσεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.