Συζήτηση για την ευαισθητοποίηση περί της αναπηρίας όρασης

“Την Πέμπτη 24 Μαρτίου ο Ροταριανός Όμιλος Βόλου είχε τη τιμή να φιλοξενήσει την εξαίρετη κα Σοφία Χαμονικολάου, Προέδρου και Διοικήτριας του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (ΚΕΑΤ)” όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου.
Όπως τονίζεται, «η κα Χαμονικολάου ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τον ρόλο που διαδραματίζει και το έργο που συντελεί το ΚΕΑΤ στη ζωή των ατόμων με οπτική αναπηρία, καθώς και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα άτομα με οπτική αναπηρία στη κοινωνία του σήμερα. Ακολούθησε συζήτηση σχετικά με την ευαισθητοποίηση περί της αναπηρίας όρασης.
Παρευρέθησαν η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Ζέττα Μακρή, η οποία προλόγισε και την κα Χαμονικολάου, ο βουλευτής της ΝΔ κος Αθανάσιος Λιούπης, η Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας, Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων- Εκδηλώσεων κα Νατάσα Μορφογιάννη, ανάμεσα σε πολλούς άλλους αξιόλογους εκπροσώπους Σωματείων και Ενώσεων της πόλης του Βόλου.
Ο πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Βόλου κος Λάμπρος Παρασκευάς ευχαριστεί όλους τους παρευρισκόμενους εξαίρετους πολίτες αυτής της πόλης που πλαισίωσαν την εν λόγω εκδήλωση, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο πως η πόλη του Βόλου αποτελείται από ευαισθητοποιημένους πολίτες που επιθυμούν να συμβάλουν με οποιονδήποτε τρόπο στην εξέλιξη της».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.