Θετικοί στον κορωνοϊό δύο εργαζόμενοι στην ΑΓΕΤ

Θετικοί ενημέρωσαν ότι είναι στον κορωνοϊό, δύο εργαζόμενοι στην τσιμεντοβιομηχανία ΑΓΕΤ, ήδη έγινε απολύμανση σχεδόν σε όλους του χώρους του εργοστασίου, ενώ τέθηκαν επίσης σε καραντίνα άλλοι 12 εργαζόμενοι που ήταν ύποπτοι για επαφές με τα δύο άτομα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων στην ΑΓΕΤ Νίκο Ζυγούρη, θετικός εντοπίστηκα ένας εργαζόμενος στα γραφεία του εργοστασίου, που ήταν ασυμπτωματικός, αλλά είχε συμπτώματα άτομο στο οικογενειακό του περιβάλλον, ενώ ένας δεύτερος εργαζόμενος είχε ήπια συμπτώματα, έκανε το τεστ και βρέθηκαν θετικός.
Η διαχείριση των δύο κρουσμάτων έγινε από τον γιατρό εργασίας, με βάσει τις υποδείξεις του ΕΟΔΥ, ενώ σε κατ’ οίκον περιορισμό τέθηκαν ακόμη 12 εργαζόμενοι που ήταν ύποπτοι για επαφές με τα δύο κρούσματα.
Τα τεστ των επτά από τους δώδεκα εργαζόμενους, γνωστοποιήθηκαν νωρίς το βράδυ και είναι αρνητικοί στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων στην τσιμεντοβιομηχανία, πολιτική της εταιρίας είναι να κάνουν τεστ χωρίς επιβάρυνση, όχι μόνο αν έχουν συμπτώματα, αλλά και αν έχει συμπτώματα άτομο της οικογένειάς τους, ενώ οι εργαζόμενοι που μπαίνουν σε καραντίνα αμείβονται με τον μισθό τους χωρίς περικοπές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.