Την Πέμπτη δύο συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου

Για την Πέμπτη αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου.
Όπως ανακοινώθηκε από τον Δήμο, η προγραμματισθείσα 3η ΤΑΚΤΙΚΗ (δια ζώσης & τηλεδιάσκεψη) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για την Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 18:00, μετατίθεται, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, την Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 (δια ζώσης & τηλεδιάσκεψη) και ώρα έναρξης 14:30, με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

Επιπλέον η προγραμματισθείσα 4η ΤΑΚΤΙΚΗ (δια περιφοράς) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για την Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 14:00, θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης & με τηλεδιάσκεψη, την ιδία ημέρα και ώρα (Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 14:00) με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.
Η πρώτη συνεδρίαση της Πέμπτης έχει ως θέματα συζήτησης τη λήψη απόφασης για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου, οικονομικού έτους 2022. (απόφαση Ο.Ε) και τη λήψη απόφασης για την 2η τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος, έτους 2022.

Στη δεύτερη συνεδρίαση θα συζητηθούν θέματα όπως η ένταξη του προγράμματος «Αντ. Τρίτσης» και των ειδικών όρων αυτής για την δημιουργία 43 γωνιών ανακύκλωσης στο Δήμο Βόλου, η έγκριση του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου Βόλου 2020-2023 και οι διαδικασίες κατάρτισής του και η δωρεάν παραχώρηση της χρήσης του “Εκθεσιακού Κέντρου Βόλου” στο “Πεδίον Άρεως” στην αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία “Μουσείο Ναυτικής Παράδοσης”, ενώ θα εγκριθούν οι όροι της σύμβασης – μνημονίου συνεργασίας.
Επίσης στο συμβούλιο θα γίνει παρουσίαση έκθεσης προβλημάτων της ένταξης μεταναστών και προσφύγων στην τοπική κοινωνία όπως καταγράφτηκαν στις συνεδριάσεις του συμβουλίου ένταξης μεταναστών του Δήμου Βόλου και θα εκφραστεί γνώμη επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για την κατασκευή και λειτουργία Φωτοβολταϊκού Σταθμού Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΦΣΠΗΕ) ισχύος 27,998 ΜW στη θέση «Μικροθήβες Ανατολικά-5», Δήμων Βόλου και Ρήγα Φεραίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.