Το ΚΗΦΗ Βόλου παρέδωσε καπάκια στον “Ιππόκαμπο”

Την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη από τους ωφελούμενους και το προσωπικό του ΚΗΦΗ Βόλου στο Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας “Ιππόκαμπος” , με σκοπό την παράδοση μεγάλης ποσότητας καπακιών.
Το ΚΗΦΗ Βόλου ανήκει στην ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ και είναι συγχρηματοδοτούμενη από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Tαμείο στο πλαίσιο του Eπιχειρησιακού Προγράμματος Θεσαλλίας 2014-2020 στον Άξονα Προτεραιότητας 2α «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ–ΕΝΕΡΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ» με τα προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης και τις δράσεις που
Ο πρόεδρος του σωματείου αλλά και τα υπόλοιπα μέλη δέχτηκαν με μεγάλη χαρά την προσφορά της δομής μας που ήταν μία συλλογική πρωτοβουλία αλλά και χειρονομία αγάπης . Σκοπός μας είναι, όπως τόνισε, να στηρίξουμε την δράση του σωματείου όπου ξεκίνησε από το 2014 μία εκστρατεία συγκέντρωσης πλαστικών καπακιών που αποσκοπεί στην αγορά και προσφορά αμαξιδίων και λοιπών ορθοπεδικών ειδών σε μέλη αλλά και συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα .
“Όλοι έχουμε δικαίωμα στην προσέγγιση αλλά και την προσβασιμότητα σε υποδομές και υπηρεσίες , αλλά και την ισότιμη συμμετοχή στο κοινωνικό σύνολο. Έτσι το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων θα είναι πάντα δίπλα στο σωματείο κινητικά αναπήρων Μαγνησίας «Ιππόκαμπος» συμμετέχοντας με ανάλογες δραστηριότητες”, αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που εκδόθηκε για την εν λόγω επίσκεψη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.