Τον άλλο μήνα οι συνδέσεις με την αποχέτευση Αγριάς, Ιωλκού και Αγ. Στεφάνου

Θα επιβαρυνθούν οικονομικά καταναλωτές των τριών περιοχών

Εντός του Φεβρουαρίου θα κληθούν οι καταναλωτές της Αγριάς, της Ιωλκού και του Αγ. Στεφάνου να υποβάλουν αιτήσεις στη ΔΕΥΑΜΒ για σύνδεση με το δίκτυο αποχέτευσης, μετά τις διοικητικές παραλαβές μέρους των έργων που έχουν ολοκληρωθεί που αποφάσισε το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ στη σημερινή του συνεδρίαση.

Τα έργα των κεντρικών αγωγών αποχέτευσης ολοκληρώνονται στο τέλος Ιανουαρίου και από το Φεβρουάριο η ΔΕΥΑΜΒ θα καλέσει σταδιακά τους κατοίκους να κάνουν αίτηση σύνδεσης.
Το τέλος σύνδεσης ανέρχεται σε 400 ευρώ και θα μπορούν να το πληρώσουν με διακανονισμό, αν αποδείξουν ότι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να το πληρώσουν εφάπαξ. Επιπλέον θα πρέπει να πληρώσουν για το έργο σύνδεσης μέχρι τον κεντρικό αγωγό που θα εκτελέσει για λογαριασμό τους υδραυλικός.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΜΒ Αριστείδη Σαββάκη, στις περιοχές όπου έχει ολοκληρωθεί το έργο οι δημότες μπορούν να κάνουν τις αιτήσεις τους για να συνδεθούν με το δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων. «Ξέρουμε σε ποιες περιοχές είναι έτοιμα τα έργα και μέσα σε αυτό τον μήνα ή στον επόμενο θα καλέσουμε τους δημότες να συνδεθούν», ανέφερε.
Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ διευκρίνισε ότι ότι οι μόνες κατοικίες που δεν υποχρεώνονται να συνδεθούν με το δίκτυο είναι αυτές που βρίσκονται σε ύψος χαμηλότερο από τον αγωγό, αλλά αυτές είναι ελάχιστες σε Ιωλκό και Άγιο Στέφανο κυρίως.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.