Τον διαγωνισμό του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης ενέκρινε η Οικονομική

Ανάδοχος η εταιρία «ΚΞ GLOΒ22», με 4.899.654,28 € χωρίς ΦΠΑ

Το πρακτικό ηλεκτρονικής αποσφράγισης και αξιολόγησης δικαιολογητικών Κατακύρωσης του διαγωνισμού «Παροχή Υπηρεσιών Εγκατάστασης & Λειτουργίας Ευφυούς Συστήματος Ελεγχόμενης Στάθμευσης στον Δήμο Βόλου», ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή που συνεδρίασε σήμερα το μεσημέρι. Η συνεδρίαση επρόκειτο να γίνει τη Δευτέρα, αλλά αναβλήθηκε λόγω της κακοκαιρίας.
Οριστική ανάδοχος του διαγωνισμού είναι η μοναδική εταιρία που κατέθεσε προσφορά, η Κοινοπραξία GLOΒ22, που κατέθεσε συνολική οικονομική προσφορά 4.899.654,28 € (χωρίς ΦΠΑ).

Η επιτροπή ενέκρινε την προσφυγή στην διαδικασία με διαπραγμάτευση χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, για την «Παροχή Υπηρεσιών Φύλαξης του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών, θυμάτων βίας του Δήμου Βόλου» σε δεκαεξάωρη βάση καθημερινώς από Δευτέρα ως Παρασκευή και 24 ώρες τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες από 1/2/2022 έως 28/2/2022, σε εταιρία με έδρα τη Λάρισα συνολικού ποσού 4.999,58 € με ΦΠΑ 24%.

Τέλος, η Οικονομική επιτροπή ενέκρινε την υποβολή πρότασης χρηματοδότησης νέου υποέργου με τίτλο «Βελτίωση και αναβάθμιση ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού, οπτικοακουστικών συστημάτων, σκηνής και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου Δημοτικού Θεάτρου» στην πράξη «Επισκευή – ενίσχυση φέροντα οργανισμού και ανακαίνιση Δημοτικού Θεάτρου» στο πλαίσιο της Πρόσκλησης της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Θεσσαλίας με Κωδικό πρόσκλησης 112 και τίτλο «Δράσεις Στρατηγικής ΒΑΑ Δήμου Βόλου -ΕΤΠΑ».
Η επιτροπή ενέκρινε την υποβολή πρότασης χρηματοδότησης του υποέργου 2: «Βελτίωση και αναβάθμιση ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού, οπτικοακουστικών συστημάτων, σκηνής και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου Δημοτικού Θεάτρου», προϋπολογισμού 3.400.000 €.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.