Τον σταθμό παρακολούθησης της ρύπανσης παραχωρεί η ΔΕΥΑΛ στην Π.Ε. Μαγνησίας

Το θέμα θα συζητηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Τον σταθμό παρακολούθησης της Ποιότητας της Ατμόσφαιρας, που έχει εγκατασταθεί εδώ και μήνες στο Βόλο παραχωρεί η ΔΕΥΑ Λάρισας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και το θέμα θα συζητηθεί στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου την Πέμπτη 9 Ιουλίου, στις 7 μ.μ. στο Περιφερειακό Μέγαρο στη Λάρισα.

Η συνεδρίαση θα γίνει δια ζώσης κεκλεισμένων των θυρών και θα ληφθεί απόφαση για την εγκατάσταση και λειτουργία λατομείου μαρμάρων έκτασης 40.150 m² στη θέση «Περδικοράχη» του Δ. Αλμυρού, ενώ θα καθοριστεί ο αριθμός μαθητευόμενων και σπουδαστών των δομών Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας ΕΠΑ.Λ., Μαθητεία ΕΠΑ.Σ., Μαθητεία Ι.Ε.Κ.) για απασχόληση στην Περιφέρεια Θεσσαλίας κατά το σχολικό έτος 2020-2021 καθώς και για τα επόμενα έτη.

Τέλος, κατατέθηκαν επερωτήσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης για την κατάσταση που επικρατεί στην οδό Βόλου της Λάρισας, που έχει ως αποτέλεσμα την συνέχιση των τροχαίων δυστυχημάτων και ατυχημάτων και για την ανέγερση νέου κτιρίου για τις ανάγκες ειδικής εκπαίδευσης και για την ασφάλεια των μαθητών του ΕΕΕΕΚ Βόλου και προτάσεις ψηφισμάτων από την «Θεσσαλία στην καρδιά μας» για τους πληγέντες παραγωγούς του Ανατολικού Πηλίου και από τη ΛΑΣ για την διεκδίκηση μέτρων προστασίας των ανέργων και για την ανεμπόδιστη απόσταξη και διάθεση του χύμα τσίπουρου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.