Τους «έγδυσαν» στο πάρκινγκ της Φιλελλήνων! (φωτογραφία)

Καταγγελία μητέρας για επιπλέον χρέωση επειδή καθυστέρησε 5 λεπτά!

Μια απίστευτη καταγγελία έκανε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης μια μητέρα, που πάρκαρε σήμερα το αυτοκίνητό της στο πάρκινγκ της Φιλελλήνων. Όπως αναφέρει η ίδια κλήθηκε να πληρώσει επιπλέον 2 ευρώ, γιατί καθυστέρησε να φύγει από το πάρκινγκ, επειδή το παιδάκι της ήθελε να πάει τουαλέτα!

 

Συγκεκριμένα η μητέρα γράφει στην ανάρτησή της «Σήμερα λοιπόν πήγαμε και εμείς στο καινούριο παρκινγκ του Δήμου στη Φιλελλήνων. Για μιάμιση ώρα πληρώσαμε 4 ευρώ.

Οκ κανένα πρόβλημα μέχρι εδώ. Πληρώσαμε ανεβήκαμε πάνω ο μικρός ήθελε τουαλέτα μέχρι να γίνει η διαδικασία να ξεπλύνω το γιο γιο, να σηκώσω ένα επείγον τηλεφώνημα κατεβήκαμε μετά από 15 λεπτά και βάζοντας το χαρτάκι μου ζήτησαν αλλά 2 ευρώ!!!! Για 15 λεπτά,  2 ευρώ εκ των οποίων τα 10 λεπτά υποτίθεται όπως μου είπε είναι αναμονής..!!!!

Προηγήθηκε μια συζήτηση με τον υπάλληλο που φυσικά μου είπε δεν μπορώ να κάνω κάτι κάντε παράπονα στο Δήμο γι’ αυτό και πέρασαν σύνολο 19 λεπτά μέχρι να πληρώσω 2η φορά!!Μετά τα 10 λεπτά αναμονής μου είπε πληρώνετε και όταν τον ρώτησα αν γράφει κάπου προς ενημέρωση μας τον χρόνο αναμονής δεν απάντησε. Εννοείται είναι η τελευταία φορά που πατάω το πόδι μου.

Μπράβο μας!!!»

Η μητέρα επισύναψε και την απόδειξη πληρωμής:

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.