Τροχαίο στη Ν. Ιωνία λόγω λιμναζόντων νερών

Στο νοσοκομείο τραυματισμένη μια 40χρονη γυναίκα

Τροχαίο ατύχημα έγινε χθες το μεσημέρι στη Ν. Ιωνία, που οφείλεται στο ότι νεαρός οδηγός έχασε τον έλεγχο, λόγω λιμναζόντων νερών που υπήρχαν στο δρόμο και έπεσε σε άλλο αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα, η οποία τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.
Το ατύχημα έγινε στις 14.30 χθες το μεσημέρι, στη συμβολή των οδών Δοξοπούλου και Μούνδρου, στη Ν. Ιωνία, λίγο πριν τα φανάρια προς Ξηριά.
Την ώρα εκείνη έβρεχε, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε μια 40χρονη γυναίκα, έβγαινε από την οδό Μούνδου και συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο, που κατευθυνόταν προς τα φανάρια. Ο 20χρονος οδηγός του μαύρου οχήματος προσπάθησε με ελιγμούς τη τελευταία στιγμή να αποφύγει τη σύγκρουση, αλλά δεν μπόρεσε λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου αλλά και των λιμναζόντων νερών εξαιτίας του βουλωμένου φρεατίου.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, το λευκό όχημα πετάχτηκε κυριολεκτικά στον αέρα και «προσγειώθηκε» στο πεζοδρόμιο. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί η 40χρονη, που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο, ενώ ο νεαρός οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου τραυματίστηκε επιπόλαια.

Από τη σύγκρουση τα δύο αυτοκίνητα έπαθαν μεγάλες ζημιές, όπως και ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο, ενώ τα χειρότερα αποφεύχθηκαν, καθώς και οι δύο οδηγοί φορούσαν ζώνη ασφαλείας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.