«Τρύπες» στη μέση της Δημητριάδος – Απίστευτη ταλαιπωρία των οδηγών

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Κορύνες και ταλαιπωρία και στην Κ. Καρτάλη

Η κατάσταση με τις εργασίες για την εγκατάσταση οπτικών ινών στον Βόλο έχει φτάσει στο απροχώρητο. Τα συνεργεία σκάβουν και ξανασκάβουν, μπαλώνουν όσα έσκαψαν και έπειτα από μέρες μπορεί είτε να ξανασκάψουν στα ίδια σημεία, είτε να προχωρήσουν στην ασφαλτόστρωση των τομών που έχουν διανοίξει.
Σήμερα από νωρίς το πρωί, η «τρύπα» που έχει σχηματιστεί στη μέση της οδού Δημητριάδος, στο ύψος της Κ. Καρτάλη στένεψε τον δρόμο, με αποτέλεσμα όλη η κυκλοφορία να διοχετεύεται από μία στενή λωρίδα, προκαλώντας τόσο το πρωί όσο και το μεσημέρι κυκλοφοριακό έμφραγμα.

Την ίδια στιγμή και η Κ. Καρτάλη, από τις κεντρικότερες οδούς της πόλης έχει γεμίσει κορύνες και διαχωριστικά, με αποτέλεσμα ειδικά τις ώρες αιχμής να γίνεται ο κακός χαμός από τα ΙΧ, τα λεωφορεία και τα δίκυκλα, που προσπαθούν να κινηθούν στην οδό. Όσο για τους πεζούς η μετακίνηση στην πόλη έχει γίνει Γολγοθάς, καθώς και τα πεζοδρόμια είναι κομμένα, για να συνδεθούν οι οπτικές ίνες με τις κατοικίες, ενώ οι δρόμοι εκτός από τις παγίδες που κρύβουν είναι πια αδιάβατοι.
Μάλιστα, αυτή τη στιγμή τρεις είναι οι εταιρείες, που πραγματοποιούν έργα για τις οπτικές ίνες, με τον Αχ. Μπέο να έχει εγκρίνει την παράταση των εργασιών μέχρι 31 Μαρτίου 2026!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.