Βαρύς τραυματισμός 46χρονου που «σφήνωσε» ανάμεσα σε δύο νταλίκες

Σήμερα το μεσημέρι σε συνεργείο βαρέων οχημάτων στο Βόλο

Βαριά τραυματίστηκε σήμερα το μεσημέρι ένας 46χρονος άνδρας, που εργαζόταν σε συνεργείο βαρέων οχημάτων στο Βόλο, όταν παρασύρθηκε από νταλίκα και «σφήνωσε» ανάμεσα στο βαρύ όχημα και ενός δεύτερου που ήταν σταθμευμένο. Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία που το δίνει ως εργατικό ατύχημα.

Το ατύχημα έγινε σε συνεργείο, στο 4ο χλμ Βόλου – Λάρισας. Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 12 το μεσημέρι μία νταλίκα έκανε όπισθεν κι όπως φαίνεται ο οδηγός του μεγάλου οχήματος δεν είδε τον άτυχο άντρα που εργαζόταν πίσω από αυτό. Το αποτέλεσμα ήταν, αναφέρουν οι πληροφορίες, να εγκλωβιστεί ο άντρας μεταξύ της νταλίκας που τον παρέσυρε και μίας δεύτερης που ήταν σταθμευμένη.

Από την πρόσκρουση, ο εργαζόμενος τραυματίστηκε το στομάχι, στην κοιλιά και στον θώρακα. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 50χρονο στο Νοσοκομείο Βόλου, προκειμένου να εξεταστεί από γιατρούς, οι οποίοι φοβήθηκαν το ενδεχόμενο εσωτερικής αιμορραγίας. Πάντως, ο άντρας κατά τη μεταφορά του διατηρούσε τις αισθήσεις του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.