Βολιώτης αγόρασε δύο πολυτελή αυτοκίνητα, δεν τα πλήρωσε αλλά… τη γλίτωσε!

Ένας 34χρονος που αναγκάστηκε ωστόσο, να τα επιστρέψει

Παρόλο που αγόρασε δύο πολυτελή αυτοκίνητα και δεν πλήρωσε τα γραμμάτια, ένας 34χρονος Βολιώτης γλίτωσε την καταδίκη, καθώς αναγκάστηκε να τα επιστρέψει και πλήρωσε τους τόκους, οπότε η εταιρία δεν είχε καμία αξίωση!
Ο 34χρονος αντιμετώπιζε την κατηγορία της υπεξαίρεσης ιδιαίτερα μεγάλης αξίας κατ’ εξακολούθηση, καθώς τον Ιούνιο του 2018 αγόρασε από εταιρία πώλησης αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη ένα αυτοκίνητο μάρκας Porshe Cayenne και ένα δεύτερο μάρκας Mercedes A class και υπέγραψε γραμμάτια για να τα εξοφλήσει.
Μέχρι τον Φεβρουάριο του 2019 όμως, δεν είχε πληρώσει, η εταιρία ζητούσε πίσω τα αυτοκίνητα και ο ίδιος δεν τα επέστρεφε, με αποτέλεσμα να τον μηνύσει για υπεξαίρεση ιδιαίτερα μεγάλης αξίας.
Τελικά ο κατηγορούμενος, που είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Ανώνυμης Εταιρίας, επέστρεψε τα δύο αυτοκίνητα, πλήρωσε τους τόκους των γραμματίων, εκπρόσωπος της εταιρίας δήλωσε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο ότι δεν έχει καμία αξίωση, οπότε ο κατηγορούμενος που παραβρέθηκε στη δίκη, αθωώθηκε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.