Βόλος: 34χρονη επιχείρησε να πηδήξει από πεζογέφυρα στον περιφερειακό

Τηλεφώνησε στο «100» και αστυνομικοί την έπεισαν να μην αυτοκτονήσει

Παρά λίγο τραγωδία σήμερα το μεσημέρι στο Βόλο, όταν μια 34χρονη γυναίκα, μητέρα τριών ανήλικων παιδιών, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, επιχείρησε θα θέσει τέλος στη ζωή της. Ευτυχώς, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ την έπεισαν να μην το κάνει και τελικά σώθηκε μια ανθρώπινη ζωή.

Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, η γυναίκα, ευρισκόμενη σε απελπιστική κατάσταση λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, καθώς η ίδια είναι άνεργη, όπως και ο σύζυγός της, στις 12 σήμερα το πρωί τηλεφώνησε στο «100» και είπε ότι θα αυτοκτονήσει, ενώ στη συνέχεια ανέβηκε στην πρώτη πεζογέφυρα του περιφερειακού, μετά την οδό Ιωλκού, προς Αγριά.

Στο σημείο πήγαν άμεσα αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, την έπεισαν να κατέβει και τη μετέφεραν στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου και τελικά έσωσαν μια ανθρώπινη ζωή και τρία παιδιά που θα βρίσκονται με τη μητέρα τους.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, στις 12 το μεσημέρι, η 34χρονη γυναίκα, ανέβηκε σε πεζογέφυρα του περιφερειακού του Βόλου, πριν την οδό Ιωλκού, με σκοπό να βάλει τέλος στη ζωή της.
Άμεσα στο σημείο προσέτρεξαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, τη μετέπεισαν να μην ολοκληρώσει την πράξη της και τη μετέφεραν στο Αστυνομικό τμήμα Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.