Βόλος: Μεγαλόσωμος αδέσποτος σκύλος δάγκωσε συμπολίτη, ενώ περπατούσε…(φωτογραφία)

Στον πεζόδρομο της Καραμπατζάκη, μεταξύ Αναπαύσεως και Λ. Ειρήνης

Επίθεση από μεγαλόσωμο αδέσποτο σκύλο δέχτηκε ένας συμπολίτης ενώ περπατούσε, στον πεζόδρομο της Καραμπατζάκη, μεταξύ Αναπαύσεως και Λ. Ειρήνης, το απόγευμα της Τετάρτης, στη Ν. Ιωνία.
Ο συμπολίτης περπατούσε αμέριμνος, από την αντίθετη κατεύθυνση ερχόταν μια κοπέλα με έναν σκύλο, δίπλα του υπήρχε ένα ακόμη σκυλί μεγαλόσωμο μαύρου χρώματος και καθώς ο συμπολίτης πέρασε δίπλα του, τον δάγκωσε στη γάμπα.
Περαστικοί και περίοικοι που αντιλήφθηκαν το περιστατικό, βοήθησαν τον περιπατητή και έλεγαν ότι το συγκεκριμένο σκυλί, το οποίο βρίσκει τροφή που του ρίχνουν στην περιοχή, είναι επιθετικό και έχει επιτεθεί σε πολλούς συμπολίτες, την ώρα που περπατούν και δεν είναι λίγοι εκείνοι που γλίτωσαν την τελευταία στιγμή από τα δόντια του.
Τα παράπονα είναι πολλά για τα αδέσποτα που κυκλοφορούν ανενόχλητα και επιτίθενται σε ανθρώπους και οι υπηρεσίες του Δήμου, πρέπει να κινητοποιηθούν γιατί υπάρχει μεγάλο πρόβλημα, τόσο με το συγκεκριμένο σκυλί, όσο και με άλλες περιπτώσεις που τα σκυλιά σχηματίζουν αγέλες και δεν τολμάει άνθρωπος να περάσει χωρίς να του επιτεθούν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.