Βόλος: «Πάρτι» κάνουν κατσαρίδες και ποντίκια σε ακαθάριστο οικόπεδο με σκουπίδια

«Μπαλάκι» μεταξύ Δήμου και Διεύθυνσης Υγείας, καμία απάντηση σε mail και τηλέφωνα από τον Δήμο

Το γεγονός ότι έχουν γίνει «μπαλάκι» μεταξύ του Δήμου Βόλου και της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Π.Ε. Μαγνησίας, καταγγέλλουν κάτοικοι στην περιοχή του Αναύρου, με αφορμή οικόπεδο – ζούγκλα, με όποιους κινδύνους υπάρχουν για τη δημόσια υγεία ή για πρόκληση πυρκαγιάς.
Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης συμπολίτισσα επί της οδού Γαντζοπούλου 6, υπάρχει δίπλα ακριβώς σε κατοικημένη περιοχή οικόπεδο εγκαταλελειμμένο χρόνια, το οποίο έχει μετατραπεί σε πραγματική ζούγκλα.
«Είναι εστία μόλυνσης γεμάτο κατσαρίδες, ποντίκια και σκουπίδια. Όλα αυτά ανεβαίνουν και μπαίνουν στη διπλανή πολυκατοικία. Οι κάτοικοι απεγνωσμένα ψάχνουμε λύση εδώ και χρόνια και η περιπέτεια δεν έχει τέλος», επισημαίνει η περίοικος.
Όπως εξηγεί «από τις υπηρεσίες του Δήμου μας στέλνουν στη υγειονομική υπηρεσία της Περιφέρειας και αυτοί πάλι πίσω στον Δήμο. Από πέρυσι στέλνουμε μέηλ στον Δήμο αλλά δυστυχώς, ούτε σε μέηλ απαντούν ούτε καν στο τηλέφωνο».
Η συμπολίτισσα διερωτάται, που οι πολίτες μπορούν να βρουν το δίκιο τους και αν είναι καταδικασμένοι να ζουν με τεράστιες κατσαρίδες και ποντίκια να περνούν ανάμεσά τους;

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.