Βόλος: Πήγε να βάλει βενζίνη στο χορτοκοπτικό και λαμπάδιασε 55χρονος!

Μεταφέρθηκε διασωληνωμένος σε μονάδα εγκαυμάτων στη Θεσσαλονίκη

Σοβαρά τραυματίστηκε χθες το απόγευμα ένας 55χρονος άνδρας, καθώς, ενώ έκανε εργατικές εργασίες στο χωράφι του, έπεσε πάν του βενζίνη και λαμπάδιασε, με αποτέλεσμα να υποστεί εγκαύματα δευτέρου βαθμού στο άνω μέρος του σώματος.
Ο άνδρας, μεταφέρθηκε από τους συγγενείς του από το χωράφι στο σπίτι, όπου ενημερώθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου διασωληνώθηκε και το βράδυ διακομίστηκε στη μονάδα εγκαυμάτων του Νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη.

Το ΕΚΑΒ ενημερώθηκε στις 5.30 το απόγευμα να παραλάβει έναν άνδρα, αλβανικής καταγωγής για να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο, όπως και έγινε.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας βρισκόταν στο χωράφι του με συγγενικά του πρόσωπα, έκοβε χόρτα με χορτοκοπτικό, όταν τελειωσε η βενζίνη.
Τότε ο 55χρονος προσπάθησε να βάλει βενζίνη στο χορτοκοπτικό χωρίς να σβήσει τον κινητήρα, από σπινθήρα φαίνεται να ξέσπασε φωτιά, κάτω από άγνωστες συνθήκες βενζίνη κατέληξε στα ρούχα του, με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά!

Οι συγγενείς του την έσβησαν στη συνέχεια τον μετέφεραν στο σπίτι στη Ν. Ιωνία βαριά τραυματισμένο και στη συνέχεια κάλεσαν ασθενοφόρο.

Ο άνδρας έφερε εγκαύματα δευτέρου βαθμούς στο πρόσωπο, στον θώρακα και στο άνω μέρους του σώματός του, διασωληνώθηκε και χθες το βράδυ διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, όπου νοσηλεύεται.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.