Βόλος: Αστυνομικοί πάλεψαν με ρομά για να τον συλλάβουν

Στα χέρια πιάστηκαν νεαρός ρομά και αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, μετά από καταδίωξη και αφού ο δράστης, με έναν ομόφυλό του προσπάθησαν να κλέψουν καλώδια από το αμαξοστάσιο του Δήμου Βόλου μιάμιση ώρα μετά τα μεσάνυχτα.

Ο φύλακας του αμαξοστάσιου ενημέρωσε το 100 ότι δύο άτομα μπήκαν στο χώρο για να κλέψουν καλώδια χαλκού και επί τόπου πήγαν άμεσα αρχικά δύο αστυνομικοί της ΟΠΚΕ. Όταν οι αθίγγανοι ηλικίας 22 και 34 χρονών τους αντιλήφθηκαν πήδηξαν την περίφραξη του αμαξοστάσιου και άρχισαν να τρέχουν πεζοί.
Ο 34χρονος συνελήφθη σχεδόν άμεσα, ενώ ο 22χρονος εξακολουθούσε να τρέχει στη γύρω περιοχή, με τους αστυνομικούς να τους καταδιώκουν με τα πόδια.
Τελικά, αφού οι δύο αστυνομικοί πάλευαν στο χώμα επί περίπου πέντε λεπτά για να ακινητοποιήσουν τον 22χρονο, κατάφεραν να του βάλουν χειροπέδες και να τον συλλάβουν.

Στο μεταξύ στο χώρο έφτασαν ένα ακόμη περιπολικό της ΟΠΚΕ και ένα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, που παρέλαβαν τους δύο συλληφθέντες, που κατηγορούνται για απόπειρα κλοπής δημοτικής περιουσίας και σήμερα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.
Από την πάλη με τον νεαρό, ένας υπαρχιφύλακας της ΟΠΚΕ, ένιωσε ενοχλήσεις στο χέρι και πήγε προληπτικά στο Νοσοκομείο, όπου του έγινε επίδεση και αποχώρησε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.