Βόλος: Ζημιές σε ΑΤΜ από ομάδα αναρχικών και επίθεση σε δύο αστυνομικά οχήματα

Φωτό αρχείου
Αντιεξουσιαστές αναλαμβάνουν την ευθύνη

Επίθεση έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε τράπεζα στο κέντρο του Βόλου, ενώ στη συνέχεια, οι αναρχικοί επιτέθηκαν σε περιπολικό και αυτοκίνητο της ΟΠΚΕ με μπουκάλια και πέτρες, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση ανάληψης της ευθύνης σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

«Μπάτσοι, δικαστές, πολιτικοί δεν έχετε κανένα λόγο να κοιμάστε ήσυχοι.» Γ. Μιχαηλίδης
Τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, κατευθυνθήκαμε προς την τράπεζα της Eurobank στη συμβολή των οδών Ελ.Βενιζέλου και Ιάσονος, όπου απαλλοτριώθηκαν 2 μηχανήματα ΑΤΜ και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επίθεση σε ένα περιπολικό και ένα όχημα των ΟΠΚΕ, που κατέφθασαν στο σημείο, με ρίψη άδειων μπουκαλιών και πετρών. Οι παραπάνω ενέργειες έγιναν ως πράξη αυτοδικίας.

Δεν τρέφουμε αυταπάτες, ούτε περιμένουμε να έρθει κάποια δικαίωση από τα δικαστικά όργανα του κρατικού μηχανισμού στην επερχόμενη δική των μπάτσων-βασανιστών του Βασίλη Μάγγου. Είναι καιρός ο φόβος να αλλάξει στρατόπεδο. Με αυτή μας την πράξη καλούμε σε γενίκευση των συγκρουσιακών δράσεων του αντιεξουσιαστικού χώρου στη μνήμη του Βασίλη. Χαράζουμε μια συγκρουσιακή πορεία μον@ μας απέναντι στους εξουσιαστές μας και την συγκάλυψη τους», αναφέρει η ανακοίνωση που υπογράφεται με αρχικά (Α/Α).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.