Τέλος καλό όλα καλά για τον κτηνοτρόφο, που αγνοούνταν από σήμερα το πρωί, όταν έμαθε πως το κοπάδι του βρήκε θετικό σε κρούσμα ευλογιάς. Ο 53χρονος κτηνοτρόφος στην απόγνωσή του, απείλησε ότι θα θέσει τέλος στη ζωή του και εξαφανίστηκε.
Από εκείνη τη στιγμή σήμανε καμπανάκι κινδύνου. Εθελοντές της ΛΕΔ, συγγενείς, κτηνοτρόφοι αλλά και η αστυνομία τον έψαχνε παντού. Ο 53χρονος κτηνοτρόφος τελικά, πριν από μερικά λεπτά τηλεφώνησε στον αδελφό του και τον ενημέρωσε ότι είναι καλά στην υγεία του και επέστρεψε ήδη στη στάνη του στην Β. ΒΙΠΕ.
Για τη θετική έκβαση, ενημερώθηκαν αμέσως και οι εθελοντές της ΛΕΔ, οι οποίοι έψαχναν στην ευρύτερη περιοχή της στάνης και προς την Κάρλα. Στο σημείο του ποιμνιοστασίου του 53χρονου αναμένεται να καταφθάσει περιπολικό της αστυνομίας.
Βρέθηκε ζωντανός ο αγνοούμενος κτηνοτρόφος στη Β’ ΒΙ.ΠΕ.- Με ποιον επικοινώνησε
Τον έψαχναν εθελοντές της ΛΕΔ, συγγενείς του και συνάδελφοί του κτηνοτρόφοι
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.































