Υποδέχτηκε τους πρωτοετείς του το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του ΠΘ

Το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας υποδέχθηκε τους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες του σε αμφιθέατρο της Πολυτεχνικής Σχολής στο Πεδίον Άρεως, την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου.

Χαιρετισμούς απεύθυναν ο Πρύτανης του ΠΘ, καθ. κ. Ζ. Μαμούρης, ο Κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής, καθ. κ. Γ. Σταμούλης, ο  Πρόεδρος του Τμήματος, καθ. κ. Ν. Μυλόπουλος, η Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Μαγνησίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κ. Ν. Καπούλα και ο Πρόεδρος του Συλλόγου φοιτητών και φοιτητριών, κ. Π. Στέκας. Εκπρόσωποι του διδακτικού και εκπαιδευτικού προσωπικού και της γραμματείας παρουσίασαν τη δομή και τις υπηρεσίες του Πανεπιστημίου και το πρόγραμμα σπουδών του Τμήματος. Την εκδήλωση  συντόνισε η αναπλ. Πρόεδρος του Τμήματος καθ. κ. Ευτυχία Ναθαναήλ.

Χαιρετισμός από τον Πρόεδρο του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών καθ. κ. Ν. Μυλόπουλο

Από όλους τους ομιλητές εκφράστηκαν πολλές ευχές για καλές σπουδές και δόθηκε η διαβεβαίωση ότι το Τμήμα θα προσφέρει υψηλής στάθμης εκπαίδευση και θα προετοιμάσει τους νέους μηχανικούς που θα σχεδιάζουν και θα υλοποιούν ολοκληρωμένα και βιώσιμα έργα με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, με γνώμονα την ασφάλεια και την προστασία του περιβάλλοντος.

Συντονισμός της εκδήλωσης από την αναπλ. Πρόεδρο του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών καθ. κ. Ε. Ναθαναήλ

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.