Μεγάλους στόχους βάζει ο ναύαρχος για το λιμάνι

Ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Βόλου κ. Θρασύβουλος Σταυριδόπουλος.

Την πρώτη του συνέντευξη έδωσε στο Ράδιο Ένα 102,5, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, υποναύαρχος ε.α., Θρασύβουλος Σταυριδόπουλος.
Μόλις μια εβδομάδα αφότου ανέλαβε, ήταν πλήρως ενημερωμένος για όλα τα θέματα του λιμανιού και «ξετύλιξε» τις πρώτες σκέψεις του για την ανάπτυξη του λιμανιού.
Ο κ. Σταυριδόπουλος, γνώστης του αντικειμένου, μας είπε ότι το λιμάνι μας έχει μόνον πλεονεκτήματα και αυτά θα πρέπει να τα εκμεταλλευτούμε. Το λιμάνι, θα δράσει εμπορικά και τουριστικά. Στον εμπορικό τομέα, θα προσπαθήσει να διευρύνει τις εργασίες του λιμανιού με νέους πελάτες, ξεκινώντας από τις Βολιώτικες εξαγωγικές επιχειρήσεις, της Θεσσαλίας, αλλά και με τους πλοιοκτήτες του Πειραιά.
Με πάρα πολύ ενδιαφέρον είδε την μελέτη για την σύνδεση του λιμανιού Βόλου – Σμύρνης, στην οποία θα ρίξει ιδιαίτερο βάρος, όπως επίσης και για τις θαλάσσιες μεταφορές συνδεδεμένες με το τρένο και την Εγνατία οδό.
Στον τουριστικό τομέα, ο ναύαρχος είναι ιδιαίτερα θετικός στην κρουαζιέρα, βελτιώνοντας ταυτόχρονα τις συνθήκες προσέγγισης των τουριστών στην πόλη, ενώ έδειξε αποφασισμένος να κατασκευαστεί μαρίνα με αξιοποίηση της μαζί με το αεροδρόμιο.
Πιστεύουμε, ότι ο κ. Σταυριδόπουλος, ξεκινά γεμάτος όρεξη την δουλειά του και μου άρεσε εκείνο που είπε ότι θα συνεργαστούν ως Δ.Σ. με όλους τους φορείς, αλλά οι συζητήσεις θα πρέπει να τελειώνουν ύστερα από ένα εύλογο χρονικό διάστημα και να προχωρούν σε πράξεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.