«Ο Μάγος του Οζ» στο Βόλο

Παρασκευή και Σάββατο 24- 25 Οκτωβρίου στο "Αχίλλειο"

Η Παιδική Σκηνή του ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ για 9η χρονιά στο Βόλο, παρουσιάζει το παιδικό θεατρικό μιούζικαλ «Ο ΜΑΓΟΣ ΤΟΥ ΟΖ” του Φ.Λ. ΜΠΑΟΥΜ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πραγματικά μαγικό θέαμα στον Βόλο στο «Θέατρο Αχίλλειον», την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου και το Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014. Ώρες παραστάσεων: 5:15 μ.μ & 7:30 μ.μ. . Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ. Ισχύουν εισιτήρια Ο.Γ.Α. Προπωλούνται εισιτήρια στον “ΔΙΑΥΛΟ” Τοπάλη 14 . Για την Παρασκευή η τιμή του εισιτηρίου είναι 8 ευρώ το άτομο στη προπώληση. Τη θεατρική διασκευή αλλά και τις σκηνοθετικές οδηγίες έδωσε ο αγαπημένος μας Χάρης Ρώμας , η μουσική που απογειώνει την παράσταση είναι του μοναδικού Γιάννη Ζουγανέλη, οι 14 εντυπωσιακές χορογραφίες του Φώτη Μεταξόπουλου, τα 25 κοστούμια σχεδίασε η Σήλια Δεμίρη, ενώ τα 4 σκηνικά κατασκεύασε ο Αντώνης Βαλής».
Ο Θαυμαστός «ΜΑΓΟΣ ΤΟΥ ΟΖ» είναι από τις πιο γνωστές παιδικές ιστορίες στο κόσμο, ένα μοντέρνο παραμύθι το οποίο έχει μεταφραστεί σε πάνω από 40 γλώσσες!
Μία ομάδα ετερόκλητων ταξιδευτών, με επικεφαλή τη μικρή ΝΤΟΡΟΘΥ, τον ΑΧΥΡΕΝΙΟ, τον ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΝΙΟ και το ΛΙΟΝΤΑΡΙ, αναζητά την αυτογνωσία και την πνευματική λύτρωση. Οι Ήρωες της παράστασης ταξιδεύουν στη χώρα του ΟΖ με στόχο να φτάσουν στην ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΗ ΣΜΑΡΑΓΔΟΥΠΟΛΗ η οποία κατοικείται από τους ΠΟΛΥΦΑΓΑΚΙΔΕΣ. Οι ταξιδευτές μέχρι να φτάσουν στον τελικό προορισμό τους να συναντήσουν τον ΜΑΓΟ ΤΟΥ ΟΖ θα έρθουν αντιμέτωποι με αρκετά εμπόδια… ένα από αυτά και της ΚΑΚΙΑΣ ΝΕΡΑΙΔΑΣ, την οποία όμως θα ξεπεράσουν με την παρουσία της ΚΑΛΗΣ ΝΕΡΑΙΔΑΣ ΓΚΛΙΝΤΑ! Έτσι οι μικροί ταξιδευτές θα φτάσουν επιτέλους στο ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΟΖ όπου εκεί….! Παίζουν : Στέλλα Μπονάτσου, Κατερίνα Αναστασίου, Μύριαμ Χρονοπούλου, Μανώλης Κονταξάκης, Γιάννης Πισκιτζής, Γιάννης Τσούκας, Δανάη Νεονάκη, και ο Νίικος Βαλής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.