Ένας απαγχονισμός και μια απόπειρα αυτοκτονίας στο κέντρο του Βόλου

Με διαφορά 40 λεπτών της ώρας στον ίδιο δρόμο!

Ένας απαγχονισμός και μια απόπειρα αυτοκτονίας, με τον ίδιο τρόπο, σημειώθηκαν σε διάστημα λίγο 40 λεπτών της ώρας, στο κέντρο του Βόλου και μάλιστα στον ίδιο δρόμο!

Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, ένας 50χρονος άνδρας που φιλοξενούνταν στο σπίτι της αδελφής του, στην οδό Μαγνήτων, έδωσε τέλος στη ζωή του, στο υπόγειο του σπιτιού, με καλώδιο, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και ήταν άνεργος.
Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες ο αυτόχειρας ήταν παντρεμένος με αλλοδαπή και είχαν ένα ανήλικο παιδί, αλλά φαίνεται ότι δεν τα πήγαιναν καλά στο εξωτερικό που ζούσαν και αποφάσισε προ ημερών να επιστρέψει στην Ελλάδα και να μείνει με την αδελφή του.

Στη 1.30 σήμερα το μεσημέρι, ένας 59χρονος άνδρας, που διαμένει μόνος του σε διαμέρισμα στην οδό Μακρινίτσης, αποπειράθηκε να απαγχονιστεί χρησιμοποιώντας σχοινί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι άνδρας, που είναι σερβιτόρος στο επάγγελμα και παραλίγο αυτόχειρας ειδοποίησε τηλεφωνικά τον ιδιοκτήτη του σπιτιού ενημερώνοντας τον για την πρόθεσή του να θέσει τέλος στη ζωή του, κάτι που αποδείχτηκε σωτήριο για τη ζωή του.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που διαμένει ειδοποίησε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και προσέτρεξε στο σημείο. Ο 59χρονος διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ότι βρίσκεται εκτός κινδύνου και υποβάλλεται στις αναγκαίες ιατρικές εξετάσεις.

Προανάκριση και στις δύο περιπτώσεις διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.