Οι αιτήσεις για ωρομίσθιους δάσκαλους και καθηγητές Ειδικής Εκπαίδευσης

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, καλούνται οι εκπαιδευτικοί που έχουν τα τυπικά προσόντα όπως αυτά περιγράφονται στην 131370/Δ1/19-08-2014 εγκύκλιο, να υποβάλουν Αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο πλαίσιο της προετοιμασίας κατάρτισης του πίνακα αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για τις ΣΜΕΑΕ, τα Τμήματα Ένταξης, την Παράλληλη Στήριξη, τη Διδασκαλία στο Σπίτι και τα ΚΕΔΔΥ, σχ. έτους 2014-2015.

Οι Αιτήσεις-Δηλώσεις υποβάλλονται στις κατά τόπους Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Η προθεσμία υποβολής των Αιτήσεων-Δηλώσεων ορίζεται από 21/08/2014 μέχρι 28/08/2014.

Η αίτηση θα υποβληθεί σε μία μόνο Δ/νση Π/θμιας ή Δ/θμιας Εκπ/σης αυτοπροσώπως ή με νόμιμα εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.
Εφιστάται η προσοχή των υποψηφίων αναπληρωτών και ωρομισθίων στην προσεκτική και έγκαιρη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών που αναφέρονται στην εγκύκλιο.

Η εγκύκλιος είναι αναρτημένη στον πίνακα ανακοινώσεων στην είσοδο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, στην ιστοσελίδα του Υπουργείου και στην ιστοσελίδα της ΔΔΕ Μαγνησίας. Οι αιτήσεις των υποψηφίων στην ΔΔΕ Μαγνησίας θα παραλαμβάνονται από τις 08.30 – 13.30 μμ. στον 6ο όροφο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.