Γάζωσαν με σφαίρες τους δύο νεαρούς από τη Μάνη

Νεκροί με πολλαπλά τραύματα από σφαίρες κυνηγετικού όπλου ανασύρθηκαν από χαράδρα, στη δυτική Μάνη, οι δύο νεαροί άνδρες, οι σοροί των οποίων είχαν αντοπιστεί από το βράδυ της Τρίτης. Οι δύο άνδρες είχαν εξαφανιστεί από τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν έφυγαν από μπαρ της Καρδαμύλης για να πάνε στην Καλαμάτα, όπου δεν έφτασαν ποτέ.

Ο 25χρονος και ο 26χρονος, ενώ βρίσκονταν σε νυχτερινό μαγαζί, ειδοποίησαν τις φίλες τους ότι θα φύγουν για λίγη ώρα και ότι θα επιστρέψουν αργότερα. Όταν οι κοπέλες αντιλήφθηκαν ότι οι νεαροί είχαν αργήσει ειδοποίησαν για την εξαφάνισή τους.

Στη συνέχεια, ξεκίνησαν έρευνες, που κατέληξαν στον εντοπισμό των σορών των δύο ανδρών σε χαράδρα της δυτικής Μάνης.

Λόγω του δύσβατου της περιοχής η ανάσυρση των σορών έγινε το πρωί της Τετάρτης από ομάδα ανδρών της ΕΜΑΚ.

Στην επιχείρηση ανάσυρσης παρίστατο ιατροδικαστής, ο οποίος βεβαίωσε την εγκληματική ενέργεια, αφού έχουν δεχτεί πολλές σφαίρες από κυνηγετικό όπλο στο σώμα και στο κεφάλι και από κοντινή απόσταση.

Εκτιμάται ότι το συμβάν έγινε σε άλλο σημείο από αυτό που βρέθηκαν, καθώς η μηχανή, με την οποία τα θύματα έφυγαν για βόλτα δεν έχει ακόμα εντοπιστεί.

Η αστυνομία μιλά για εγκληματική ενέργεια που ενδεχομένως οφείλεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Δημοσιεύματα στο Internet παρουσιάζουν φωτογραφίες των δύο θυμάτων από το Facebook, στις οποίες φαίνονται να έχουν στα σώματά τους τατουάζ που παραπέμπουν στον χώρο της Χρυσής Αυγής.

Ωστόσο, από την αστυνομία επισήμως δεν επιβεβαιώνεται η σχέση τους με την οργάνωση, ούτε αποδίδεται το έγκλημα σε ιδεολογικούς λόγους.

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη από τον ιατροδικαστή, καθώς και η προανάκριση από την ασφάλεια Καλαμάτας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.