Προετοιμάζει μεταγραφή η Νίκη Βόλου

Η αρχή με πλάγιο επιθετικό και δεν αποκλείεται συνέχεια

Προχωρούν όπως φαίνεται οι κινήσεις της Νίκης Βόλου για ενίσχυση, καθώς Ισπανός πλάγιος επιθετικός φέρεται να είναι πολύ κοντά στο να φορέσει τα «κυανόλευκα» για το υπόλοιπο τουλάχιστον της αγωνιστικής περιόδου.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για 23χρονο ποδοσφαιριστή, από τον οποίο η ΠΑΕ Νίκη Βόλου φέρεται να έχει αποσπάσει θετική απάντηση για να ενταχθεί στην ομάδα και απομένει η έγκριση από την ομάδα στην οποία είναι ενταγμένος και θα πρέπει να αποδεσμευθεί για να μπορέσει να παίξει στους «κυανόλευκους». Ωστόσο και αυτό μοιάζει ότι μπορεί να γίνει και δεν αποκλείεται άμεσα η Νίκη ν’ ανακοινώσει την πρώτη της φετινή χειμερινή μεταγραφή.

Ένας πλάγιος επιθετικός φαίνεται ότι χρειαζόταν στη Νίκη πάντως από την αρχή της χρονιάς, όπως και ένας ακόμη κεντρικός παίκτης για τη γραμμή κρούσης, και δεν αποκλείεται να έχουν γίνει κινήσεις και προς αυτήν την κατεύθυνση. Από την άλλη, το ερώτημα που προκύπτει είναι αν κάποιος από τους παίκτες που είναι αυτήν τη στιγμή στο δυναμικό της Νίκης Βόλου, αποχωρήσει… Υπενθυμίζεται ότι ο προπονητής της Νίκης, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, προσφάτως σε δηλώσεις του έκανε λόγο για παίκτες που πήραν ευκαιρίες και άλλοι τις άρπαξαν από τα μαλλιά, άλλοι όμως όχι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.